You again? 3

Jeg er skuffet over at det er så få som kommenterer for tiden. Før var dere kjempe flinke, men nå er dere litt <<slapp i fisken.>> Jeg vet det er noen lesere der ute, for dere har kommentert før, så jeg blir veldig glad for kommentarer. Jeg har ikke så mye blogglyst når jeg ikke får kommentarer. Delene blir mye bedre av kommentarer også, fordi da blir jeg så glad og oppmuntret. Så jeg vil ha 1 kommentar, helst 2 for neste del. Jeg vet dere klarer det!


Jeg måtte tenke meg om før jeg svarte. Jeg kan ikke si nei nå. Jeg har vært litt hard mot han nå, men viss jeg sier ja, får jeg sikkert ikke fred. Ah, så komplisert ting skulle være. <<Ehm? Ja.>> Mumlet jeg. Hva har jeg gjordt nå? Tenkte jeg. <<Takk.>> Sa han og smilte. Jeg prøvde å smile tilbake, men etter alt som har skjedd, ble det ikke særlig vellykket. <<Er du fra Atlanta, eller?>> Spurte han igjen når han hadde settet seg ned. Jeg sukket. <<Ja.>> Mumlet deg. Jeg hørte noen høye hæler i gangen. Det ble alltid knyst stille i klasserommet når vi hørte hælene. Mrs Rose er nemlig like ille som Mrs Blue. Like sur. Alltid. Alle elevene løp bort på sin plass, og ble helt stille. <<Good day.>> Sa Mrs Rose sur. <<Good day, Mrs  Rose.>> Mumlet eleven i kor. Jeg hater når engelsklærere snakker engelsk bare fordi det er engelsktime. Jeg skjønner ikke vitsen. Hun begynte å prate i vei på engelsk, men ble avbrutt av Justin. <<Hva heter du?>> Spurte han meg. Jeg tok hånden i pannen og tenkte at nå blir det bråk. <<Ah, du er vell Mr Bieber.>> Begynte Mrs Rose og prøvde å virke hyggelig. <<Ja, det er meg.>> Sa Justin og smilte. <<Vel, som du sikkert vet, er det ikke lov å snakke i timene mine, eller gjøre noe som helst forstyrrende.>> Sa hun like surt igjen. <<Det skal jeg huske.>> Sa Justin i en kvelt latter. Jeg så på han med et hun-er-ikke-til-å-kødde-med-blikk. Han smilte uskyldig tilbake og blunket. Kvalmen kom tilbake. Timen gikk som vanlig i slow motion. Justin prøvde å få kontakt med meg hele tiden, flørtet og fikk en del kjeft. Mrs. Rose ville ikke gi han gjensitting fordi han er Justin Bieber. Noe så urettferdig!

 <<Så, var det noe interessant i timen, da?>> Spurte Hanna og blunket. <<Nei.>> Sa jeg og satte engelskbøkene inn i skapet. <<OMB!>> Utbrøt Hanna plutselig. <<Og hva står det liksom for?>> Spurte jeg og hevet et øyenbryn.  Hanna ga meg et ansiktsutrykk som jeg lett kjenner igjen. <<Aaah.>> Sa jeg og fniste. Justin kom gående med sekken på ryggen og bøkene sine i hendene. <<Yo yo yo.>> Sa han og tok den ene hånden på skapet og lente seg mot meg. <<Ikke prøv deg, Bieber.>> Sa jeg og kilte han under armen. Han var visst ganske kilen, og spratt vekk. <<Eeey!>> Sa han og holdt seg under armen. Jeg himlet med øynene og åpnet skapdøren igjen. <<Hei, Justin.>> Flørtet Hanna. <<Hei, hva du nå enn heter.>> Sa Justin og smilte. <<Hanna.>> Sa hun og smilte det største smilet på hun du noen gang hadde sett. <<Justin.>> Sa Justin og tok hånden fram. <<Det vet jeg.>> Sa hun og fniste. Ok, ikke noe vondt ment mot Hanna, men hun er verdens dårligste til å flørte. Jeg fniste lydløst og tok drikkeflasken min ut av skapet. <<Hvordan visste du at jeg er kilen, forresten?>> Spurte Justin meg plutselig. Jeg sukket. <<Kom Hanna.>> Sa jeg og smilte til henne. <<Men>> Begynte hun. <<Ikke men, kom da.>> Sa jeg og tok armen hennes. <<Jeg vet det fordi alle gutter er kilen. De fleste taperene i alle fall.>> Sa jeg frekt og dro med meg Hanna. Han så lei seg ut der han stod, men hvem bryr seg? Han har bare godt av det etter det som skjedde.

<< <<DN>>, se hvor lei seg han er.>> Sa Hanna og snudde seg mot Justin. <<Vel, det er som fortjent.>> Sa jeg og smilte. <<Du burde si unnskyld.>> Hintet hun og så på meg med valpeøyne. <<Valpeøynene dine pleier å virke, men ikke i dag. Jeg kommer ikke til å si unnskyld!>> Sa jeg og prøvde å virke overbevisende. Vi gikk ut i skolegården og kjente den varme sommerdagen rett i ryggen. <<Glad det er siste skoledag i måren!>> Sa jeg og tok på meg de hvite solbrillene mine. <<Enig. Tenk deg null skole, null lekser, null lærere, null Prompe Preben og det, i hele to måneder.>> Sa Hanna og drømte seg vekk. <<Yeah!>> Sa jeg og ga hun five.

Plutselig begynte jeg å kjenne lukten av god, sterk manneperfyme. Noen pikket meg på ryggen. <<Hva vil du, Justin?>> Spurte jeg uten å se bak. <<Jeg bare lurte på om dere ville henge sammen med meg og noen venner nå, etter skolen?>> Spurte Justin nervøst. Han slikket seg på leppene. Hanna hadde sakt at han gjorde det når han var nervøs. 

?

  Hanna så på meg med valpeøynene igjen. <<Det vil vi>> Begynte Hanna. <<IKKE. Det vil vi Ikke.>> Sa jeg og la trykk på ikke. <<Neivel, da.>> Sa Justin trist og så ned i bakken. Han hadde de fineste, brune øynene jeg noen gang hadde sett. Akkurat som Justin jeg var sammen med. Ah, som jeg savnet han. Nei, <<DN>>. Ikke gråt nå. Det blir bare dumt. Jeg vet jeg klarer det! Tenkte jeg. <<Sorry, Justin.>> Sa Hanna og smilte et skjeft smil. <<Hva har jeg egentlig gjordt deg?>> Spurte han og så meg rett inn i øynene med de samme fine øynene. <<Mer enn du tror.>> Sa jeg så fort at jeg ikke fikk tenkt meg om først. Jeg begynte å gå. Det er ca på dette tidspunktet dramaet kommer. Hanna fulgte sakte men sikkert etter meg. Hun følte seg sikkert som en elendig Belieber akkurat nå. <<Si meg hva jeg har gjordt da!>> Sa han og løp etter meg. <<Jeg kan ikke!>> Nermest ropte jeg. Han tok ene armen forran meg så jeg ikke kunne gå lenger. <<Vær så snill.>> Hvisket han. Mange elever og paparazzier stod og tok bilder av oss nå. Det var det siste jeg ønsket, å komme på forsiden av et blad, og være over hele Internett. <<Jeg sa jo at jeg ikke kan.>> Hvisket jeg tilbake og gikk igjen. Hanna kom løpende etter meg og pustet tungt. <<Serriøst, du må fortelle meg hva som skjer.>> Jeg sukket. <<Jeg kommer hjem til deg klokken 16.00.>> Sa jeg og prøvde å smile. Dette kom til å bli tungt for meg. Jeg hadde ikke snakket om Justin med noen bortsett fra mamma, og hver gang begynte jeg å gråte. <<Takk. Jeg tror det blir lettere for deg viss du snakker med noen om det også.>> Sa hun og tok hånden min. <<Håper det.>> Sa jeg og smilte. Jeg snudde meg for å se om Justin fortsatt stod der. Han stod der med den ene hånden under øyet. Gråt han?

Tror du han gråter??

1 kommentar for neste del. Helst 2 kommentarer. :)

14 kommentarer

14.08.2012 kl.19:06

Meeer:D!!
Wey, nå har jeg lest alle delene. Du skriver kjempebra! :) Mer!

bieberhistorienorway

14.08.2012 kl.19:27

Bieberfreak: Supert du liker historien så langt! Følg gjerne med videre også. Du har en kjempe fin blogg, så kanskje jeg skal tenke på å bli fast leser? :D

lifeaboutlene98

14.08.2012 kl.19:30

Jeg er jo ikke så glad i å lese sånne ting osv, + jeg er ingen beliber elns! Jeg liker bloggen din og på måten du skriver!:) Fortsett videre!

bieberhistorienorway

14.08.2012 kl.19:38

lifeaboutlene98: Tusen takk for fin kommentar. Jeg skjønner at ikke alle kan like Justin osv, så det var snilt å kommentere alikevel. :)

benediktelouisee

14.08.2012 kl.19:48

SV: aww! tusentusentakk :)♥

storyuhl

14.08.2012 kl.19:55

Kjempefin historie du har! Du er kjempeflink til å skrive! :)

bieberhistorienorway

14.08.2012 kl.20:06

storyuhl: Tusen takk, det samme! :)

Viktoria Mek

14.08.2012 kl.20:11

Digger bloggen din :) leser historiene dine, er bare så ofte jeg ikke har tid til å kommentere ;) EEEEEELSKER justin bieber også <3 har DC billetter til konserten hans 16.april 2013 på telenor arena <3

bieberhistorienorway

14.08.2012 kl.20:13

Viktoria Mek: Tusen takk for kjempe fin kommentar!! Håper du fortsetter å lese historiene mine. Setter stor pris på det! Så heldig du er som har billetter! Misunner deg. ;)
Sv; mhm! :D
Kjempefin blogg!♥

Sara E

15.08.2012 kl.17:25

Kjempe fin blogg.. gleder meg til å se hva som skjer vidre i historien :)

Du er kjempe flink til å skrive historie:)

Kommer garantert til å følge med bloggen vidre:) <3

bieberhistorienorway

15.08.2012 kl.17:26

Sara E: Tusen takk for søt kommentar! :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits