You Again? 5

<<Hei, <<DN>>!>> Ropte Justin. Jeg sukket. Jeg tok av meg hetten og snudde meg mot de. De kom imot meg på hver sin sykkel og smilte alle tre. <<Dude, hun er jo hot!>> Hørte jeg den ene gutten si. Jeg hadde sett han før, men jeg visste ikke hvem det var. Dust, Hanna har jo fortalt meg alt om Ryan og Chaz, kompisene til Ryan. Det er sikkert han. Tenkte jeg. Jeg latet som at jeg ikke hørte den kommentaren og spurte: <<Hva vil dere?>> Jeg tok armene i kryss og ventet på et svar. <<Ooo.>> Hørte jeg Chaz si. <<Skjer?a?>> Spurte Ryan og smilte. Jeg smilte tilbake. <<Neh, skal bort til Hanna.>> Svarte jeg.. <<Vi kan jo henge sammen alle tre.>> Sa Chaz og smilte stort til deg. <<Nei, det trenger vi ikke.>> Sa Justin kjapt. Han har visst skjønt hvor jeg vil henn. <<Det han sa.>> Sa jeg og så på mobilen. <<Jeg må gå.>> Sa jeg og pekte bak meg, til tegn på at jeg skulle den veien. <<Du kan sitte bakpå sykkelen min.>> Sa Chaz kjapt. <<Hmm. Ok.>> Sa jeg og smilte.

Jeg kunne se Justin var skuffet, men han kan jo ikke styre livet mitt! <<Du må vise veien, azza. Jeg aner ikke hvor hun bor.>> Sa Chaz og så bak på meg. <<Men jeg har jo ikke kart.>> Sa du og faket dum. Chaz lo av det jeg sa. <<Vel, da må jeg nok sette deg av her.>> Sa han og senket farten. <<Når du nevner det, så tror jeg at jeg husker veien alikavel.>> Sa jeg og fniste. <<Kvinnfolk.>> Sa Chaz og syklet videre. Justin sa ikke et ord hele veien, han bare syklet ved siden av Ryan og deppet. <<Inn her!>> Sa jeg og pekte. Chaz svingte lydig forsiktig til venstre. <<Hun bor i det gule huset der!>> Sa jeg og pekte. Chaz nikket og syklet fortere. Han stoppet i innkjørselen ved huset, og plinget på ringeklokken som var på sykkelen hans. <<Man burde ta setvikatet for å kunne kjøre sykkel.>> Sa jeg og klatret av sykkelen. <<Det er derfor jeg er singel.>> Sa Ryan og smilte. <<Vi jenter er veldig nyttige å ha.>> Sa jeg og fniste. <<Til hva da?>> Spurte Chaz og holdt latter inne. <<Åh, ikke på den måten din dust!>> Sa jeg og lo. <<Justin, går det bra?>> Spurte Ryan plutselig. Jeg snudde meg vekk for å ikke se på Justin. <<Ja.>> Mumlet han. <<Vel, takk for turen, da.>> Sa jeg og ga Chaz en klem. <<Når som helst.>> Sa han og smilte. <<Serriøst?>> Spurte jeg og så rart på han. <<Bare glem det. Chaz er aldri serriøs.>> Sa Ryan og blunket. <<Denne gangen er jeg det!>> Sa Chaz og slo Ryan i magen. <<Javel, da trenger jeg en tur hjem igjen også.>> Sa jeg og smilte. <<Har noen en penn?>> Spurte jeg og så på alle tre. Justin begynte å rote nedi bukselommen. <<Her.>> Sa han uten et smil. <<Takk.>> Sa jeg og smilte. Jeg tok hånden til Chaz og tok opp armen på hettegenseren hans. Jeg skrev ned nummeret mitt på armen hans med kulepennen, og dro ned igjen genseren. <<Ring meg klokken 21.00.>> Sa jeg og smilte. <<Call me mabye.>> Sang Ryan. Jeg fniste. <<Vi snakkes, da.>> Sa jeg og gikk mot døren. Jeg ringte på og ventet på at Hanna skulle åpne. Jeg hørte harde fottrinn mot trappetrinnene og fikk et smil om munnen. <<Heisann!>> Sa jeg og ga hun en klem. <<Er det Justin?>> Spurte hun og så bak meg. <<Ja. Og Ryan og Chaz. Jeg satt bakpå sykkelen til Chaz bort hit.>> Sa jeg og smilte. <<Kan vi ikke være med de?>> Spurte hun og ga meg hundevalp øynene igjen.<<Pliiiiiiiiiiis?>> Ba hun. <<Nei. Vil du høre om Justin eller ikke?>> Spurte jeg og lukket igjen døren bak meg. <<Greit.>> Sa hun og gikk opp trappen. Jeg fulgte etter, og løp etter henne inn på rommet hennes. Hun hadde et lite, men koselig rom. Veggene var malt hvite, men det går ikke ann å se på grunn av alle Justin Bieber plakatene. Hun satte seg i sengen, og jeg satte meg forran henne så jeg så rett mot henne. <<Fortell.>> Sa hun og smilte.

Det kommer mest sannsynlig ikke en del til i kveld. I måren er det første dag på ungdomsskolen, så jeg må legge meg tidelig i dag. Trenger skjønnhetssøvnen min, vet dere! ;)

God natt. :)

 

3 kommentarer

www.justyouandbieber.blogg.no

15.08.2012 kl.21:42

Aaaaah! Du er kjempeflink! <3 :)

Skal bli fast leser.

16.08.2012 kl.18:22

Meeer:D!!

bieberhistorienorway

16.08.2012 kl.20:17

www.justyouandbieber.blogg.no: Tusen takk! Setter STOR pris på det!! :D

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits