You again? 7

Hun plutselig helt stille. Hun pustet ikke en gang. <<Hanna?>> Spurte jeg bekymret. Jeg fikk ikke noe svar tilbake. <<Hanna?>> Spurte jeg igjen, men fikk ikke noe svar denne gangen heller. Jeg knipset forran øynene, og hun så på meg med et rart blikk. <<Hva skjedde?>> Spurte jeg og fniste, nå som jeg visste at alt gikk bra. <<Alt stemmer.>> Mumlet hun. <<Hva stemmer?>> Spurte jeg alvorlig. <<Det du sa.>> Mumlet hun igjen. <<Kan du komme til poenget?>> Spurte jeg og lo. <<Alt du fortalte om Justin du var sammen med, stemmer med Justin Bieber.>> Forklarte hun. Jeg braste ut i latter. <<Åh, du mener det.>> Sa jeg og sluttet å le. <<Ja. Alt stemmer helt perfekt! Tenk: Han kunne ikke være sammen med deg lenger på grunn av fremtiden?>> Hintet Hanna. <<Det er nok bare tilfeldighet.>> Sa jeg og fiklet med teppet som lå på sengen. <<Det er ikke tilfeldighet når absolutt alt du sier stemmer!>> Sa Hanna og prøvde å overbevise meg. Jeg har mange bevis på at min Justin, ikke er Justin Bieber. <<Hanna, Justin jeg var sammen med het ikke Bieber til etternavn!>> Sa jeg og la armene i kryss. <<Hva het han da?>> Spurte hun og hevet et øyenbryn. Jeg sukket. Hun ga seg virkelig ikke. Hanna har mange gode sider, og det er mest av de. Men når vi først krangler, gir hun seg ikke før hun har fått viljen sin, og jeg har sakt unnskyld. Det er alltid jeg som må unnskylde uansett hvem det er sin feil, eller hvem som startet krangelen. <<Drew. Han het Justin Drew.>> Forklarte jeg, og begynte å fikle med teppet igjen. << <<DN>> >>, Justin heter Drew til mellomnavn. Skjønner du det ikke, det er Justin!>> Sa hun frekt. <<Det er du som ikke skjønner det, Hanna. Det er ikke Justin, han kan ikke være Justin. Det er umulig!>> Sa jeg og reiste meg. <<Hvor skal du?>> Spurte Hanna og reiste seg hun også. <<Hjem.>> Sa jeg frekt og gikk ut av rommet hennes. Så dum jeg hadde vært og gitt nummeret mitt til Chaz. Jeg skulle fått hans nummer så jeg kunne ringe han. <<Argh!>> Klaget jeg. Jeg tok på meg conversene, og slengte igjen døren bak meg. Jeg begynte å gå fort hjem igjen. Jeg så ned i bakken, og begynte å tenke. Det kan ikke Justin, han kan ikke være Justin. Jeg liker ikke Justin Bieber en gang! Jeg hater han jo! Åh, ting må være så komplisert! Denne gang skal jeg la hun unnskylde. Jeg er lei av at hun vil ha meg til å gjøre det. Uansett hvor lang tid det tar, så skal hun unnskylde. Jeg hørte noen som plystret bak meg.

http://www.youtube.com/watch?v=p6cUz9mreHw - Boyfriend/Whistle med Justin Bieber og Flo Rida. :)

 Jeg snudde meg og vinket. <<Halla. Skulle ikke du være hos Hanna?>> Spurte Chaz og smilte. <<Jo, men vi krangler.>> Sa jeg og så ned i bakken igjen. <<Hva? Dere er jo BVFEOAHTVDOLED!>> Sa Ryan fortvilet. Jeg kunne ikke la være av å le når han sa det. BVFEOAHTVDOLED er noe jeg og Hanna har funnet på. Det står for: Bestevenner for evig og alltid helt til vi dør og lenger enn det. <<Hæ?>> Sa Chaz og så dumt på Ryan. Du bare smilte til Chaz. Der fikk han noe å gruble på. <<Hvorfor krangler dere?>> Spurte Ryan og lukket igjen det ene øyet, for å ikke få sol i øynene. <<Neh, vil ikke si det.>> Sa jeg og prøvde å smile. <<Vil du være med oss?>> Spurte Justin igjen. Han hadde visst ikke skjønt noe av det jeg prøvde å si han, allikevel.

Vil dere ha maraton i dag eller i måren? :) 

2 kommentarer

www.justyouandbieber.blogg.no

17.08.2012 kl.18:56

Idag OG imorgen! :D

Hoho, neida<3 Elsker historien! ;D

bieberhistorienorway

17.08.2012 kl.19:19

www.justyouandbieber.blogg.no: Da skal jeg se hvortid det passer best med et maraton. :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits