You again? 9

Da har jeg startet et maraton! Jeg kommer til å ville ha så og så mange kommentarer, før dere får en til. Jeg har mange deler på lager, så det er opp til dere hvor mange deler dere får i dag. Tusen takk for så søte kommentarer. Setter mer pris på det enn det dere kan tenke dere! :)


Det var som at alt gikk i sakte film. Jeg så Justin hoppe av sykkelen sin, og slenge den ned i bakken, og Ryan som bråbremset og komme løpende mot oss. Jeg følte at fallet varte i evigheter. Jeg hadde ikke sett Chaz forran meg, så han var nok i luften bak meg. Plutselig landet jeg i bakken med et smell. <<Går det bra?>> Hørte jeg Justin rope stresset. <<Ja, det går bra med meg.>> Hørte jeg Chaz si. Justin satte seg på huk ved siden av meg og tok vekk håret fra ansiktet mitt. Jeg hadde landet på magen, oppå venste armen min. <<Går det bra med deg?>> Spurte Justin igjen. <<Nei. Hånden min verker.>> Sa jeg og reiste meg opp. <<Vi må ringe legen!>> Sa Ryan og leitet etter mobilen sin i lommen. <<Nei, det trengs ikke. Det er ikke så ille. Kanskje bare det er litt is som trengs?>> Sa jeg og reiste meg opp. Hånden verket skikkelig, men det ville jeg ikke si til de andre, for da kom de bare til å ta meg som den pysete jenten. <<Er du sikker på at det går bra?>> Spurte Justin og hjalp meg opp. Jeg nikket bare denne gangen. <<Sorry, <<DN>>. Jeg beklager virkelig. Jeg skulle aldri ha kjørt så fort, og oppført meg sånn når du satt bakpå.>> Unskyldet Chaz seg. <<Det er greit, Chaz. Det var et uhell, det kunne skjedd hvem som helst!>> Sa jeg og smilte. <<Orker du å gå de få meterne hjem?>> Spurte Justin og så alvorlig på meg. Han tok dette virkelig serriøst. Men selv om han hjalp med dette, betydde det ikke at jeg skulle tilgi han. <<Jada, det går fint.>> Sa jeg og prøvde å smile. Guttene satte seg på syklene sine og syklet sakte ved siden av meg. <<Dere kan bare sykle. Jeg kommer!>> Sa Justin og smilte til Ryan og Chaz. <<Javel.>> Sa Ryan og smilte til meg. <<God bedring, da!>> Ropte han og syklet. <<Takk!>> Ropte jeg etter han. <<Jeg beklager så mye igjen.>> Sa Chaz og så på meg med blanke øyne. Han mente det virkelig. Det var lett å se. <<Det går fint, Chaz. Det kunne gått verre.>> Forsikret jeg han. <<God bedring, da.>> Ropte Chaz og syklet etter Ryan. Nå var det bare meg og Justin alene.

Vet dere klarer så mye mer en en kommentar, men jeg skal være snill med dere. En kommentar til neste del! :)

 

Én kommentar

Gadrieamsp.blogg.no

18.08.2012 kl.13:33

Kjempe bra historie!! Du er veldig flink:)! Meeeer!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits