You Again? 11 MARATON

Sorry for altfor sen del, men blogg.no sammarbeider ikke med meg... Jeg skal prøve å fikse det, og få de andre delene i tide. :)


Shit. Hva hadde jeg gjordt nå? Han stoppet raskt og så bak på meg. Hvorfor sa jeg det? Det var som om at det ikke var jeg som snakket. Hvordan skulle jeg si det? Forklare han at det var en eller annen dust som hadde slått opp, og bare stikket av og at han minner meg om Justin? Nei, dette ble for dumt. Han svingte rundt, og kom i retning meg. Jeg angret mer og mer jo lengre mot meg han kom. Han svingte bak meg og stoppet ved siden av meg. <<Ja?>> Spurte han og så med det blikket på meg. <<Jeg tror ikke jeg vil si det nå, kanskje en annen gang?>> Spurte jeg og så han inn i øynene. <<Det er mye bedre at du sier det nå, enn å gå å grue seg til å si det senere.>> Forklarte Justin og tok en hånd på skulderen min. <<Men jeg gruer meg jo nå!>> Sa jeg og snudde meg og gikk. Jeg skulle akkurat til å sette hånden på porten da Justin slo den vekk. <<Au!>> Sa jeg og så sur på han. Han hadde slått på høyre armen, men det gjorde vondt fordi. <<Vær så snill. Aner du hvordan det er å gå rundt med skyldfølelse?>> Spurte han og så trist ut. Gutten hadde jo et poeng. <<Men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne.>> Sa jeg skuffet over meg selv. Det kan jo ikke være så vanskelig. ? Jeg tror det er du som har knust hjertet mitt. Jeg kan ikke si det sånn, vel? <<Bare begynn der det passer deg. Jeg har godt tid, så ta den tiden du trenger.>> Sa han og så meg rett inn i øynene igjen. <<Skulle ønske jeg bare kunne gi deg et hint.>> Mumlet jeg. Han lyste opp da jeg sa det. Som om at han hadde fått tidenes beste ide. <<Det kan du gjøre. Gi meg et hint mellom oss to hver dag, så kan jeg skrive det ned.>> Sa han og begynte å fikle med lommen. Han fant fram mobilen og var klar til å skrive. <<Men jeg vet ikke om det var du som gjorde det. Du ligner bare sånn på han, og med ting du sier. Som Leggo, det sa den Justin jeg var sammen med også.>> Sa jeg og så ned i bakken. <<Har jeg vært sammen med deg?>> Spurte Justin og lyste opp som et juletre. <<Vet ikke.>> Mumlet jeg. <<Ok. Gi meg et hint.>> Sa han og var klar til å skrive. <<Hmm.>> Tenkte jeg. Jeg måtte ikke begynne for lett. <<Hjerte.>> Sa jeg forsiktig. Når jeg sa det så han på meg med et ansiktsutrykk som jeg ikke kunne lese.

To kommentarer. :)

3 kommentarer

Åh, nå har jeg lest alle, meeer. :DD
mer!
mer! :D

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits