You Again? 12 MARATON - siste del

Sorry folkens, men jeg må ta maratonet en annen gang. Blogg.no sammarbeider ikke litt en gang. Beklager! Siste del for i dag.


<<Hjerter? Var det det beste hintet du kunne komme på?>> Spurte Justin og lo. <<Jeg må jo begynne lett.>> Sa jeg og slo han i armen. <<Jeg får komme meg inn jeg.>> Sa jeg og åpnet porten. <<Får jeg ikke en klem?>> Spurte han og åpnet armene. Jeg sukket. <<Justin, selv om jeg skal gi deg et hint, betyr ikke det at vi er venner.>> Sa jeg og lukket porten etter meg. Han fikk det triste ansiktsutrykket igjen. Bare fordi han var Justin Bieber, kunne han ikke få alt han vil ha. <<Hade.>> Sa jeg og smilte. <<Snakkes.>> Sa han og hoppet opp på sykkelen og syklet av gårde. Jeg puset tungt for meg selv og gikk mot inngangs døren. Jeg gikk inn og tok av meg conversene igjen. <<Var det Justin Bieber?>> Spurte en stemme bak meg. <<Gud som du skremte meg!>> Sa jeg og holdt meg på brystet. <<Du må passe deg for bieber?n.>> Sa Jason og satte seg i sofaen. Jeg kom etter han og satte meg ved siden av han. <<Han er litt av en player!>> Sa Jason og skrudde på TVen. <<Han spiller Xbox, ja.>> Sa jeg og smilte. <<Du skjønner hva jeg mente. Han er ikke bra.>> Sa Jason og så alvorlig mot meg. <<Jeg har opplevd dette, ja.>> Mumlet jeg. Jason så på meg med et skremmende blikk. <<Har Bever gjordt deg noe?>> Spurte han og knyttet neven. Jeg fortalte alt. Om at Hanna trodde at Justin er Justin, og om hintet. <<Viss det er han, så forklarer det jo så mye!>> Sa Jason og så skeptisk ut.

Klarer dere tre kommentarer selv om maratonet er over?

 

4 kommentarer

DaybydayEW

18.08.2012 kl.19:06

Mhm ^^ Mooore =)
mer

18.08.2012 kl.20:54

Meeer:D!!

Bieberfreak~

19.08.2012 kl.07:26

Mere!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits