You Again? 13

<<Hva mener du?>> Spurte jeg nervøst. <<Jeg sa jo Justin er en player.>> Sa han og hevet det ene øyenbrynet. <<Hvordan vet du det?>> Spurte jeg og begynte å tenke meg om. <<Jeg har lest det, og hørt det. Ryktene sprer seg, vet du.>> Sa han og byttet kanal. <<Du sa ryktene. Ryktene er ikke alltid sanne.>> Sa jeg og følte meg flink, som faktisk kunne vinne over Jason i denne samtalen. Vent nå litt. Jeg nå støttet jeg nettopp Justin og snakket fint om han. Søren. Tenkte jeg. <<Sant det. Men bare pass deg, jeg vil bare det beste for deg.>> Sa han og smilte. <<Aww!>> Sa jeg og ga han en klem. Jeg reiste meg opp fra sofaen og ga han en klem til. <<Natta.>> <<Legger du deg nå?>> Spurte han og så rart på meg. Jeg var sånn som alltid pleide å prøve å være lengst mulig våken. <<Overraksende, jeg vet. Men, ja. Jeg legger meg nå.>> Sa jeg og gjespet. <<God natt, da.>> Sa han klistret til TVskjermen. Jeg løp opp trappen og rett inn på rommet. Jeg  logget på PCen og satte meg på sengen med den oppå fanget. Bakgrunnen på PCen min er Taylor Lautner. Egentlig liker jeg ikke han ikke, jeg liker bare magen hans. Som vises på bildet, selvfølgelig. Jeg skjekket Twitter, og bladde meg nedover for å se hva andre hadde skrevet. Plutselig kom jeg over Justin, og så at han hadde skrevet noe: That feeling when you know you hurt someone, but does?nt know why. Egentlig syntes jeg litt synn i han, men på en annen måte var det bra at han var såret over det han hadde gjordt. Men tenk viss Justin ikke er Justin? Da har jeg jo såret Justin for ingenting? The awkward moment when to people looks like twins. Twitret jeg og logget utav. Jeg logget kjapt inn på Facebook for å se om det hadde skjedd noe nytt der. Hanna var pålogget, men bestemte meg for at det var best å la være å snakke/chatte med henne. Plutselig begynte det å verke i hånden, så jeg gikk ned og hentet noe frosne grønnsaker. Jeg gikk og hentet ett glass med vann også, for det var noe jeg gjorde hver kveld før jeg la meg. Jeg gikk opp igjen på rommet, og la grønnsaksposen forsiktig på armen. <<Au!>> Mumlet jeg for meg selv.

Plutselig begynte PCen min å lage en rar lyd. Ryan hadde spurt på Facebook om å ha webcamera på. Jeg godtok, og håpte jeg ikke ser ut som et monster. <<Hei!>> Ropte tre guttestemmer. <<Hei hei.>> Sa jeg tilbake og smilte. <<Hvordan går det med armen?>> Spurte Ryan og smilte. <<Ser jeg bra ut?>> Hørte jeg Chaz hviske i bakgrunnen. Jeg fniste ved tanken på det. Jeg viste Ryan posen på armen og lagde et grimase. <<Den verker, men det går bra.>> Sa jeg og smilte. <<Sorry igjen.>> Sa Chaz og kom fram på webcameraet. <<Det går fint.>> Sa jeg og smilte så han skulle skjønne at jeg mente det. <<Hva gjør dere på, da?>> Spurte jeg og så rart på de. Justin og Chaz diskuterte ett eller annent i bakgrunden, og Ryan satt og balte med PCen. <<Chiller?n.>> Sa han og smilte. <<Hva driver dere med?>> Spurte Ryan og snudde seg mot de to andre. Jeg fniste. Hadde jeg hatt popcorn nå, hadde det blitt rene kinoen. <<Diskuterer <<DN>>.>> Hørte jeg Chaz hviske. Jeg kjente jeg rødmet. Jeg håper det ikke synes gjennom kameraet. Jeg prøvde å ikke le, men det var vanskelig. <<Hva ler du av?>> Spurte Ryan og prøvde å late som ingenting. <<Ehm? Så et morsomt bilde.>> Løy jeg og lo mer. <<Åh.>> Sa Ryan og smilte han også. Jeg gjespet. <<Jeg tror jeg må gå, jeg.>> Sa jeg og vinket. <<Ser du, nå rakk jeg ikke å spørre!>> Kom det ut av Chaz. Han slo Justin, så han landet på gulvet og begge fikk latterkrampe. <<Og jeg må leve med dette.>> Sa Ryan og pekte. Jeg fniste. <<Lykke til.>> Sa jeg og vinket igjen. <<Takk takk.>> Svarte han og krysset vinduet.Jeg våknet faktisk fem minutter før vekkerklokken ringte, og var stolt over meg selv. Jeg lå og nøt de siste fem minuttene, før marerittet, også kjent som skolen begynner. <<Stå opp!>> Hørte jeg mamma rope neden i fra. Jeg gryntet og dro puten over hodet. Ringeklokken min ringte, og jeg slo til den så den sluttet å pipe. Jeg kom meg opp til slutt, og subbet bort over gulvet. Jeg kledde på meg og gikk ned for å spise frokost. Jeg tok på meg en enkel t-skjorte og en shorts, og håpte at været var like fint som gårsdagen. <<God måren solstråle.>> Sa mamma og ga meg en klem. <<God måren.>> Sa jeg og smilte. <<Hvor ble det av deg og pappa i går?>> Spurte jeg og fant fram en skive. <<Jeg møtte på en gammel venn.>> Sa hun og smilte stort. <<Oja.>> Sa jeg. <<Hun kommer på besøk i kveld.>> Sa hun og tok ut av oppvaskemaskinen. <<Oja. Så kjekt.>> Sa jeg og tok et tygg av skiven. <<Mhm. Og hun tar med seg sønnen sin.>> Sa hun og så lurt på meg. Let's do this. Tenkte jeg og smilte.

 

Sorry for skriften. Aner ikke hva som skjedde. Delen ble ikke helt som den skulle pga blogg.no er ikke helt med... Delen ble også kjedelig, så beklager for det. 

11 kommentarer

www.justyouandbieber.blogg.no

20.08.2012 kl.15:04

Mer! <3

Biebers wife

20.08.2012 kl.19:20

Elske bloggen din! mer, mer, mer!!!

Biebers wife

20.08.2012 kl.19:22

Mer! Du sa det skal komme i dag! venter spendt!!!!!!!!!!!!!!!!!
=) Bra del!

Sara E

20.08.2012 kl.21:09

Mer <3

Biebers wife

21.08.2012 kl.16:19

PLISS KOM MED NY DEL SNART!

bettina

21.08.2012 kl.17:52

merrrr!!!!!!! spendene historie

21.08.2012 kl.20:15

Meer:D!!!

www.justyouandbieber.blogg.no

21.08.2012 kl.21:16

:)

Biebers wife

23.08.2012 kl.14:58

Merrrrrr'' venter spendt. kan du ikke ha maraton snart!

www.justyouandbieber.blogg.no

23.08.2012 kl.22:13

Kommer det snart ny del? <3 Savner historien din, hahah. Blir lei meg når jeg går inn på bloggen og ser at det ikke har kommet nye deler! D:

Kan du ha maraton snart, eller sinnsykt lange deler? hihi<3

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits