You Again? 14

Sorry, sorry, sorry. Jeg har vært vekke de siste fem dagene, og har derfor ikke blogget. Jeg burde ha gitt beskjed for jeg dro, men det glemte jeg selvfølgelig... Jeg håper dere kan tilgi meg! :)


Jeg gikk inn på skolegården og myste mot solen. <<Hei, <<DN>>.>> Sa plutselig en stemme bak meg. Jeg skvatt og så bak meg. <<Hva vil dere?>> Spurte jeg frekt og så mot The Barbies. <<Vi tenkte at det ville være hyggelig å være litt mer sammen med deg.>> Sa Steffanie og smilte falskt. <<Ellers takk.>> Sa jeg og gikk. Hva pønsker de på nå, da? Jeg gikk videre mot skolebygningen og inn i gangen. Alle så endten rart eller smilte mot meg. Hva skjer? Jeg smilte et lite smil tilbake bare for å være høfflig. Da jeg endelig kom bort til skapet mitt, lå jeg bøkene mine inn i skapet mitt og sukket. Siste skoledag. Tenkte jeg og fikk et smil om munnen. <<Hei BFF.>> Hørte jeg Steffanie si. Hvem er det hun prøver å lure denne gangen, da? Jeg lukket igjen skapet og kvapp da jeg så Steffanie stå rett ved siden av meg. <<Hva vil du meg?>> Spurte jeg like frekt som sist gang. <<Ingenting, dumma. Bare være med min BFF.>> Sa hun og smilte falskt gjennom all sminken. <<Hvor har du gjordt av Lindsay og Megan?>> Spurte jeg og så bak hun. De pleide alltid å stå rett bak hun og posere. <<Dumpet de for deg, vet du.>> Sa hun og tok en hånd på skulderen min. <<Aw. Så søtt.>> Sa jeg og smilte. <<Viss du er tre år og bruker bleier.>> Sa jeg og gikk. Jeg visste ikke hvor jeg skulle, jeg hadde bare gått automatisk. <<Shit.>> Mumlet jeg for meg selv. Jeg småløp tilbake til skapet mitt igjen for å ikke bli stoppet av The Barbies igjen. Jeg rasket med meg matteboken, og smalt skapdøren igjen. Jeg småløp tilbake igjen til klasserommet og senket farten da jeg kom inn i klasserommet. <<Hei.>> Sa Ashley og smilte. <<Hei.>> Sa jeg og smilte tilbake. <<Gratulerer.>> Sa hun og ga meg en klem. <<Hæ?>> Spurte jeg forvirret. <<Ikke spill dum, da.>> Sa hun og fniste og slo meg i armen.

Mange vil ha maraton, så vi får se hva som skjer i løpet av kvelden. ;)

Én kommentar

Emma

25.08.2012 kl.13:18

Jada ! =)

<3 Historien dine !!!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits