You Again? 19 SISTE DEL AV MARATON + INFO

På første del av maratonet var dere veldig flinke å kommentere, men så sank det litt nedover. Derfor slutter jeg maratonet for denne gang, og håper at dere etr litt mer aktiv neste gang. Jeg er utrolig trøtt etter en lang dag nå, så det passte egentlig bra å avslutte maratonet nå. Fordi viss jeg hadde fortsatt hadde det bare blitt korte og kjedelige deler, fordi jeg ikke orker å skrive mer. Jeg håper dere skjønner.

På forrige del, altså del 18, glemte jeg å skrive at den var en del av maratonet. Men det var den altså... Ha en fin kveld videre, Beliebers!


klæsjet isen min i ansiktet hans. <<Du har rett. NÅ gikk du langt over streken!>> Sa han og så på meg med et lurt ansiktsutrykk. <<Nei. Vær så snill.>> Ba jeg og rygget. Før jeg visste ordet av det, klæsjet han isen sin i ansiktet mitt. <<Nam, sjokolade!>> Sa jeg og slikket meg rundt munnen. Det endte opp med at begge hadde latterkrampe og nærmest lå på bakken. <<Skal vi gå en tur langs stranden?>> Spurte han og så på meg med de fine øynene. <<Sånn som dette?>> Spurte jeg og pekte på ansiktet mitt som var fult av is. <<Nei, vi burde nok få vasket det bort først.>> Sa Justin og smilte. <<Lurt.>> Sa jeg og smilte tilbake. <<Omkamp!>> Ropte jeg og begynte å løpe igjen. <<Denne gang var jeg forberedt på det!>> Ropte Justin og løp forbi meg. <<Dust!>> Ropte jeg og lo. Jeg klarte ikke å ta han igjen. Uansett hvor mye jeg anstrengte meg. <<Jeg vant!>> Hørte jeg en stemme rope langt framme. <<Duuuust!>> Ropte jeg av full hals. Jeg hørte en stemme le, og jeg lo jeg også. <<Her.>> Sa Justin og ga meg en serviett. <<Takk.>> Sa jeg og tok den imot. Jeg prøvde å tørke alt vekk, men det var ikke så lett som det høres ut. <<Er alt borte nå?>> Spurte jeg og fniste. <<Nei.>> Lo Justin. <<Ta det bort du, da!>> Sa jeg og ga han servietten tilbake. <<Viss du sier unnskyld for alle de gangene du har kalt meg dust.>> Sa han og gjemte servietten bak ryggen sin. <<Det kan du glemme!>> Sa jeg og lo. <<Neivel, da.>> Sa han og hev servietten i det nermeste bosspannet. <<Greit. Unnskyld for at jeg har kalt deg dust.>> Mumlet jeg og fant en ny serviett. <<Her.>> Sa jeg og ga den til han. Han tok den imot og tørken meg på nesen. Jeg lo hele tiden mens han gjorde det for det kilte sånn. <<Du må stå i ro!>> Sa han og lo han også. <<Men det kiler!>> Sa jeg og lo enda mer. Han fortsatte å tørke det vekk fra nesen, og jeg fortsatte å le. <<Sånn.>> Sa han og hev det i bosspannet. <<Dust.>> Sa jeg igjen og lo. <<Vi må ta et bilde til twitter!>> Sa han og fant fram mobilen sin. Det var den største, og mest kule mobilen jeg noen gang hadde sett. <<Say Bieber!>> Sa han og knipset et bilde. <<Bieber? Var det det beste du kunne komme på?>> Spurte jeg og lo. <<Hva ville du sakt, da liksom?>> Spurte han og skrev på mobilen. <<Nei, noe som: Say cheese. Vet ikke jeg.>> Sa jeg og fniste. Han skrev og skrev på mobilen, og brukte evigheter. <<Hva driver du med?>> Spurte jeg og tok mobilen ut av hendene hans. <<Svarer fansen på twitter.>> Sa han og smilte. <<Shit. Klokken er 18.00!>> Sa jeg og fikk panikk. <<Hva er det?>> Spurte Justin og så nervøst på meg.

Justin Bieber - Enjoying Miami Beach without Selena Gomez// Justin og outfitet hans. 

 

9 kommentarer

Emma

25.08.2012 kl.22:47

Meer <3!

25.08.2012 kl.23:06

Mer

Benedikte

26.08.2012 kl.09:23

SV: aww tusentakk 😊

Ha en fin dag videre! ❤

26.08.2012 kl.10:51

Mereee

NY LESER!!!

bettinaBieber

26.08.2012 kl.12:43

merrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elsker historien sjekker blogg en fast!!!!

www.justyouandbieber.blogg.no

26.08.2012 kl.14:34

DU ER SÅ FORBANNA FLINK!!

Men jeg har ikke hatt tilgang til nett de to siste dagene så jeg fikk ikke med meg at du hadde maraton! Derfor fikk jeg heller ikke kommentert! :( Men du skal vite at du er råflink! Stå på!!<3
MER :-D
ÅH, herlig. :D Kan ikke vente til neste del! :)

bieberhistorienorway

26.08.2012 kl.17:06

Bieberfreak: Neste del er ute nå. :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits