You Again? 20 + VIKTIG

Viss dere kunne tatt dere noen sekunder med å lese dette ville jeg blitt utrolig glad. Ok, saken er at jeg har fått en Golden Ticket i Believe albumet mitt. Jeg ble overlykkelig da jeg fant den inni albumet, og jeg ble spessielt glad fordi dette skjedde tidelig på morgenen når jeg var på ferie OG fylte tretten år! Her kommer det negative som jeg trenger hjelp med: Det står på Ticketen at man skal gå inn på http://win.justinbiebermusic.com/believegoldenticket/. Og det gjorde jeg. Men når jeg skulle skrive hvor jeg kommer ifra, altså Norge, vil den ikke godta det. Det går tydeligvis bare ann å komme fra Unated States? What, liksom? Jeg ble utrolig lei meg når jeg fikk vite det, og all gleden var borte. Så, jeg lagde meg en Twitter konto, jeg ANER ikke hvordan man bruker Twitter en gang, men alt for Justin! Jeg prøvde å kontakte Justin gang på gang, men jeg fikk, som mange andre Beliebers, ikke noe svar. Jeg sendte så mange meldinger til han at jeg ble "utvist" fra Twitter. Haha. Så viss dere vet hvordan jeg kan få til å være med i "konkurrangsen", eller vet noe informasjon om dette, kan dere vær så snill å kommentere det i kommentarfeltet til dette innlegget da? På forhånd: TUSEN TAKK! :)


<<Mamma. Jeg glemte at vi skal ha besøk i kveld.>> Sa jeg og ga mobilen hans tilbake. <<Jeg kan kjøre deg hjem!>> Sa Justin og tok mobilen i lommen igjen. <<Takk.>> Sa jeg og satte farten mot bilen. <<Hvem skal dere ha besøk av?>> Spurte han og startet motoren på bilen. <<Jeg vet ikke. En venn av mamma.>> Sa jeg og hadde helt glemt at hun skulle ha med seg sønnen sin. Tenk om han er fin? <<Oja. Jeg måtte uansett kjørt hjem om en time. Mamma ville ha meg hjem igjen til 19.00.>> Fortalte han og satte på radioen. Vi ?bildanset? hele veien hjem og lo masse.

<<Tusen takk for turen, Justin.>> Sa jeg og tok av meg setebeltet. <<Bare hyggelig.>> Svarte han og smilte. <<Hintet.>> Sa han fort for jeg fikk lukket igjen bildøren. <<Vi kan ta det i måren.>> Sa jeg og skulle til å lukke døren for andre gang. <<Men, hva skjer egentlig mellom oss nå?>> Spurte han og så på meg med de fine øynene. <<Som jeg sa, vi kan ta det i måren. Natta Justin.>> Sa jeg og slang bildøren igjen. Jeg gikk rundt bilen, og skulle til å gå inn i huset da jeg merket at han vinket til meg. Jeg vinket og smilte tilbake, og gikk inn i huset med et smil. <<Ikke si at det var Bever?n igjen?>> Spurte Jason plutselig. <<Må du gjøre det der?>> Spurte jeg og fniste. <<Sorry, da.>> Mumlet han og lo. <<DN>>? Er det deg?>> Ropte mamma ovenifra. <<Ja, det er meg.>> Ropte jeg tilbake og løp opp trappen. <<Fint. Hei, vennen.>> Sa hun og ga meg en god og varm klem. <<De kommer klokken 19.30, så du kan begynne å stelle deg nå.>> Fortsatte hun. <<Okey.>> Sa jeg og smilte. <<Hva har forresten skjedd med hånden din?>> Spurte hun bekymret og pekte mot armen. <<Ikke noe. Det er mye bedre nå. Ikke bekymre deg.>> Sa jeg og gikk inn på rommet mitt. Hva skal jeg ha på meg? Hva skal jeg ha på meg? Ok, det kommer en gutt i kveld, forhåpentligvis en kjekk en. Så, hva tar man på seg viss man får besøk av en kjekk gutt hjemme hos seg? Jeg prøvde mange kjoler, før jeg kom fram til den rette. Jeg valgte en enkel kjole, som man kan bruke til hverdags og fest.

// kjolen du valgte!

//øye sminken

//håret

//skoene

Jeg tok på meg kjolen og lagde krøller med krølltangen jeg hadde fått av mamma og pappa. Jeg sminket meg lett, men tok litt mer mascara på enn vanlig. <<DN>>, klokken er 19.15!>> Ropte pappa nedenifra. Jeg hadde visst glemt å si hei til pappa når jeg kom hjem. <<Ups.>> Mumlet jeg for meg selv, og trakk på skuldrene. Jeg gikk inn på badet og fikset sminken og håret helt perfekt før jeg hørte det ringe på nede. Tilslutt tok jeg  på meg noen fine, og søte ballerinasko. Jeg gikk ut av rommet, og løp ned trappen igjen. <<Så fin du er, vennen.>> Sa pappa og ga meg en klem. <<Takk.>> Sa jeg og smilte. <<Åpner du døren, <<DN>>?>> Ropte mamma fra kjøkkenet. <<Ja!>> Ropte jeg tilbake. Jeg pustet dypt inn og ut før jeg åpnet døren. <<Neimen, hei <<DN>>!>> Sa en søt damestemme.

Hvem tror dere det er? :)

 

6 kommentarer

▲ Kjersti

26.08.2012 kl.17:21

Aner ikke..
Mer. c-: Du kan prøve å kontakte for eksempel Scooter eller noen andre i crewet hans på twitter. Ellers så kan du gå inn på justinbiebermusic.com og sjekke om du kan finne en mail som du kan kontakte dem på! ;D

bieberhistorienorway

26.08.2012 kl.17:33

Bieberfreak: Takk for tipset! Jeg har prøvd å kontakte de andre også, men null svar. Jeg skal prøve tipset ditt. Tusen takk!!
Ikke gi opp! c-: No problem, håper du får tak i dem!

bieberhistorienorway

26.08.2012 kl.17:38

Bieberfreak: Tusen takk! :) Never say never, ikke sant? ;)
Vet ikke o.o

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits