You Again? 24

 VIKTIG:Jeg har tenkt litt over det, og lurer på hva dere syns: Vil dere at jeg skal ha en til historie i tillegg til denne? I så fall kommer den til å bli skrevet av meg, fordi jeg ikke vil ha noen gjestebloggere. So, what do you think?


<<DN>> sitt synspunkt:

<<Vi burde vel komme oss hjemover?>> Spurte Justin plutselig og avbrøt stillheten. <<Ja. De venter sikkert på oss.>> Svarte jeg og reiste meg. Han reiste seg, han også og begynte å gå mot bilen. <<Sikker på at du ikke vil ha en is?>> Spurte jeg og fniste. <<Helt sikker!>> Svarte han og la trykk på helt.

Da vi kom hjem åpnet Justin døren for meg, og jeg gikk først inn. <<Vi er hjemme!>> Ropte jeg og tok av meg skoene og jakken. <<Yo, de er ikke døve.>> Sa Justin og holdt seg for ørene. <<Sorry. Gammel vane.>> Sa jeg og trakk uskyldig på skuldrene. Jeg gikk inn på kjøkkenet med Justin bak meg. <<Hei vennen.>> Sa mamma og smilte. <<Hei hei.>> Svarte jeg og satte meg ned ved siden av Jason. Justin satte seg ved siden av meg og smilte. <<Så dere har det fint sammen?>> Spurte Pattie plutselig. Justin nikket. Jeg lot vær å svare på det. Bare for å ikke sende feile signaler til han. Stakkars gutt. Han er sikkert kjempe forvirret. <<Ingen krangling altså?>> Spurte Pattie og tok en slurk av teen sin. <<Neeei?>> Spurte Justin og så rart på henne. Jeg ga henne et forvirrende blikk og deretter så jeg på Justin. <<Så dere vet det faktisk ikke?>> Spurte mamma og så rart på oss. <<Kan noen fortelle oss hva som skjer?>> Spurte jeg utolmodig og hevet et øyenbryn.

Sorry for kort del, men det var der det passet best å slutte den. Må jo være litt spending. ;) 

 

2 kommentarer

betty

28.08.2012 kl.17:43

merrrrrrrr jegt klarer ikke og vente!!!

bieberhistorienorway

28.08.2012 kl.17:45

betty: Jeg holder på med del 25 nå, så den kommer snart! ;)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits