You Again? 25

 VIKTIG:Jeg har tenkt litt over det, og lurer på hva dere syns: Vil dere at jeg skal ha en til historie i tillegg til denne? I så fall kommer den til å bli skrevet av meg, fordi jeg ikke vil ha noen gjestebloggere. So, what do you think?


<<Helt enig. Hva er det som skjer?>> Spurte Justin og så alvorlig på Pattie. Mobilen til Pattie ringte plutselig. Typisk? Tenkte jeg. <<Kom.>> Hvisket jeg til Justin og dro han i armen. <<Hva er det?>> Spurte han og fulgte etter meg. Jeg gjorde en bevegelse med armen til tegn på at han skulle følge etter meg. Jeg løp opp trappen og inn på rommet mitt. <<Nice.>> Mumlet Justin da han kom inn på rommet. Jeg fniste over hvordan han kunne oppføre seg. <<Hva er det?>> Spurte han og dumpet ned i sengen min. <<Nå har jeg tenkt ut to hint.>> Sa jeg og smilte. << To månder og fremtiden.>> Sa jeg og så på han nysgjerrig på hvordan han kom til å reagere. Han fikk et rart ansiktsutrykk og skulle akkurat til å si noe da Pattie ropte: <<Justin, kom ned hit!>> Jeg reiste meg fra sengen og gikk ut døren. Justin kom løpende etter meg tok tak i overarmen min. <<<<DN>>!>> Sa han stresset og dro meg i armen så jeg stoppet. <<Au!>> Sa jeg og så stygt på han. <<Sorry.>> Mumlet han. <<Jeg vet hva det er de snakker om!>> Han snakket så fort og stresset at jeg ikke hørte hva han sa. <<Hva sa du?>> Spurte jeg og fniste. <<Jeg vet hva det er de snakker om!>> SPrøvde han igjen, fortsatt stresset men roligere denne gang. <<Justin!>> Ropte Pattie igjen. <<Faen!>> Mumlet han og løp ned trappen. Jeg stod der og følte meg helt dum. Hva er det de egentlig snakker om? Jeg var overasket over oppførselen til Justin også. Jeg hadde aldri sett han sånn. Eller, jeg hadde jo bare kjent han i noen dager da? Jeg løp ned trappen og så en illsint Justin sitte med hendene i kryss ved bordet. <<Kom og sett deg, <<DN>>.>> Sa pappa og pekte på stolen ved siden av Justin. <<Jeg går opp på rommet, jeg.>> Sa Jason og reiste seg. <<Flott.>> Mumlet mamma og smilte til han. Han løp opp trappen, og plutselig satt bare mamma, pappa, Pattie, jeg og Justin rundt bordet. <<Det er tydelig at dere ikke vet hva som skjer.>> Begynte Pattie. Justin så fra ned i bakken, og rettet et illsint blikk mot Pattie. Jeg ble litt redd der jeg satt. Hadde aldri trodd at en gutt som Justin hadde så mye sinne i seg. Pattie tok en kort pause før hun begynte igjen: <<Det er veldig rart at ingen av dere husker det, før nå.>> Fortsatte hun. Åh, dette var pining! Kunne hun ikke bare komme til poenget? <<Jeg vet det fortsatt ikke.>> Mumlet jeg og så på mamma og pappa. De smilte bare et lite skjeft smil, begge to. <<Det har seg nemlig sånn at>> Hun tok en pause igjen. Serriøst? Poenget? <<Dere to har vært sammen. Altså kjærester.>> Og der kom poenget?

Pattie Mallette Justin Beiber's mother Pattie Mallette arrives at the premiere of Paramount Pictures' "Justin Bieber: Never Say Never" held at Nokia Theater L.A. Live on February 8, 2011 in Los Angeles, California.

Ojda... Har dere noen forslag til hva som skal skje videre? :)

 

9 kommentarer

Egentlig det samme for meg. ;) MERMER!

betty

28.08.2012 kl.20:41

merrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

love

28.08.2012 kl.22:16

mer

30.08.2012 kl.21:35

Meeeeeer!DN kannstorme ut av huset for hun er sur,siden ingen har fortalt det til hun før.
mer :)

Fin blogg :D

01.09.2012 kl.23:49

Meeer:D!!!
MEIIIR! Du skriver så bra :-D

02.09.2012 kl.14:52

Mer!!

justyouandbieber.blogg.no

03.09.2012 kl.15:03

Kommer det flere deler snart? :)

Er virkelig misunnelig på skrivetalentet ditt!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits