You Again? 32 + INFO OM NY HISTORIE

 De fleste av dere er positiv når det gjelder ny historie. Jeg er også det, men som noen av dere også, mener jeg at kanskje dere kommer til å blande historiene, og kanskje jeg gjør det også? Vi kan jo prøve, og viss det ikke funker, så kan jeg la den nye historien ligge, også fullføre You Again? før jeg fortsetter på den andre historien? Høres det bra ut? Kommenter meningene deres i dette innlegget, så skal jeg vurdere saken. ;)


<<Jeg vet ikke helt jeg.>> Mumlet jeg usikkert i farten. <<Du må ha få noe annent å tenke på! Du kan ikke bli sittende hele livet og furte over Justin!>> Sa hun og fortsatte å løpe. <<Du har vel rett.>> Mumlet jeg igjen. Hun hadde ett poeng. Furte over Justin? Hva tenkte jeg på?

http://www.youtube.com/watch?v=aS85AvLl9Ik

3 dager senere:

Plutselig begynte Flo Rida og plustre. Jeg reiste meg brått opp, så jeg dunket hodet i lampen som hang over sengen. <<Søren heller!>> Mumlet jeg og tok meg for pannen, der jeg hadde truffet lampen. <<Hallo?>> Mumlet jeg med trøtt mårenstemme. <<Vekte jeg deg?>> Spurte Ryan og fniste. <<Ja! Klokken er bare>> Jeg så på ringeklokken som stod fint plassert på nattbordet. <<Halv ett. Vent, halv ett?>> Nærmest ropte jeg. Hadde jeg sovet så lenge? <<Nei, klokken er to over halv ett.>> Sa han og fniste. <<Ha ha. Hva var det du ville?>> Spurte jeg med rusten stemme. Jeg reiste meg, og tok på meg den grå joggebuksen som lå slengt ved siden av sengen. <<Jeg lurte på om du ville bli med ut en tur. Bare oss to?>> Spurte han. <<Eeeh.>> Nølte jeg. <<Du trenger ikke viss du ikke har lyst.>> Svarte han raskt. <<Det er ikke en date eller noe sånt.>>  La han til. <<Neida, selvfølgelig ikke. Ja, jeg kommer. Hvortid?>> Spurte jeg og rusfset meg litt i håret. <<Hvor lang til trenger en jente?>> Spurte han. Jeg kunne høre noen stemmer i bakrunnen. Var det Chaz? <<Tjue minutter?>> Spurte jeg usikkert. Jeg trengte egentlig minst en halv time, men alt for Ryan. Nesten alt. <<Ok. Vi kan møtes ved elven?>> Spurte han. Jeg kunne høre noen raslinger i bakrunnen. <<Hysjjj!>> Hørte jeg noen si. <<Eh, ja.>> Svarte jeg med andre tanker i hodet. <<Supert! Snakkes, da.>> Sa han i telefonen. <<Ja, hade!>> Svarte jeg og la på. Jeg tuslet til badet med mange tanker i hodet. Var han med noen? Jeg fant fram ett lett antrekk. Det var trossalt tjuefem grader ute.

Ryan sitt synspunkt:

<<Dere avslørte oss nesten. Hva holder dere på med!?>> Spurte jeg oppgitt over at de ikke klarte å være stille i to minutter. <<Justin poka meg, og da poket jeg tilbake.>> Svarte Chaz med et uskyldig ansikt. <<Litt for hardt?>> Spurte Justin sint og så på han med ett drepeblikk. <<Vi skal møtes med elven om tjue minutter, jeg må gjøre meg klar.>> Sa jeg og sprayet på meg parfymen min. Jentene bare digger den manndige lukten. <<Husk at det ikke er en date, da!>> Forsikret Justin seg. <<Selvfølgelig. Men, hun er jo hot, da.>> Sa jeg og blunket. Det var sant. Hun er hot, men jeg sa det fmest for å erte han litt ekstra. <<Hold deg unna!>> Advarte han og knyttet neven. Han klarte selvfølgelig ikke å holde latteren inne, og braste ut i latter. <<Men serriøst. Hold deg unna!>> Advarte han meg og pekte på meg. <<Jada, jada. Dette har vi snakket om. Du har første retten.>> Mumlet jeg og himlet med øynene. <<Sykt bra plan vi har da!>> Utbrøt plutselig Chaz. <<Dude, det var jeg som kom på den, som vil si at det er min plan. Og min <<DN>>!>> Sa Justin og dultet borti Chaz. <<Jeg går nå jeg.>> Sa jeg og slengte DC hettegenseren min over meg. <<Husk mobilen, da.>> Ropte Justin etter meg. <<Always!>>  Ropte jeg tilbake. Det var nå det startet.

 

7 kommentarer

JustinBieberFoseverBeliebers

11.09.2012 kl.19:32

mer! og jeg synes det hortes bra ut du burde ha to historier!!
HERLIGE DELER. c-: MER! :D JA med ny historie!
Også glemte jeg å si og at der du har skrivet inn linken til bloggen din, så er det en feil. I'en er på feil plass, ja. c-: Hehe.

bieberhistorienorway

11.09.2012 kl.21:15

Bieberfreak: Haha! Takk, jeg skal fikse det! ;)

Justin <33

11.09.2012 kl.22:21

JA! Ny historie! :D<3 elsker you again? Historien!

storyuhl

12.09.2012 kl.17:25

Mer!
Mermer. c-:

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits