You Again? 33 + INFO OM NY HISTORIE

Da ser det ut til at det blir en ny historie!! Yeeey! Jeg vet ikke når den kommer ut på bloggen, jeg må jo begynne å skrive den først.. Kanskje til helgen? Er det aktuellt med et maraton på den nye historien? Skriv hva dere mener og vil, så kanskje dere får viljen deres. Never say Never! :)


 

Tilbake til <<DN>> sitt synspunkt:

<<Hei!>> sa jeg til over skuldrene til Ryan. <<Hey!>> Sa han og slapp klemmen. <<Så, var det noe du skulle si meg, eller noe?>> Spurte jeg misstenksomt og fiklet med smykket jeg hadde på meg. Det var noen av de fineste smykkene jeg har. Jeg fikk det til trettenårsdagen min av Hanna, noe som gjorde at det er spesielt for meg også, og verdifullt. <<Eh, nei. Sannheter er at jeg trenger litt tid vekk fra guttene.>> Sa han og smilte. <<Det skjønner jeg godt.>> Mumlet jeg og smilte mot han. Han fniste, og ble helt stille. <<Hva skjer mellom deg og Justin egentlig?>> Spurte han plutselig etter en lang stillhet. Vi gikk automatisk langs elven, og kastet steiner i den. <<Jeg vet ikke helt.>> Mumlet jeg og slapp smykket. <<Hva skal det liksom bety?>> Spurte han og dultet albuen i meg. Jeg fniste og slo han vennskaplig i magen. <<Jeg liker>> Begynte jeg, men ble avbrutt av Ryan. <<Oooo!>> Jeg slo han igjen og fniste. <<Jeg fikk ikke snakket ferdig!>> Sa jeg og lo. <<Neivel. Fortsett, da.>> Sa han og myste mot solen. <<Jeg liker han ikke.>> Sa jeg og så med ett trist blikk mot han. Han ventet ikke ett sekund på svare: <<Ikke i det hele tatt?>> Spurte han nervøst. <<Nei.>> Svarte jeg og hev en stein i elven. Han begynte å fikle stresset med mobilen, uten å si noen ting. <<Går det bra, Ryan?>> Spurte jeg og så rart på han. <<Jada, helt supert!>> Sa han stresset og ga meg ett skjevt smil. Det var noe som ikke stemte, og jeg begynte å bli utrolig nysgjerrig på hva det er. <<Ryan, hva er det som foregår?>> Spurte jeg plutselig og stanset.

//ansiktsuttrykket Ryan får når du spørr.

Jeg aner ikke hva som skjer med teksten? Bare ignorer det viss dere også ser det... 

6 kommentarer

Karoline

12.09.2012 kl.18:37

MER FØR JEG DØR! :D

JustinBieberFoseverBeliebers

12.09.2012 kl.20:34

mer!!<3

bieberhistorienorway

12.09.2012 kl.20:49

Karoline: Haha! Ikke dø!! Da får du ikke lest testen av historien. ;)
Gleder meg sykt til ny historie :-)

bieberhistorienorway

13.09.2012 kl.15:35

BelieveSource: Så bra! :)

bieberhistorienorway

13.09.2012 kl.15:36

BelieveSource: Det er ny del av You Again? nå, foressten... :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits