You Again? 34

Som dere sikkert vet, kommer det en ny historie. Jeg skal mest sannsynelig begynne å skrive på den i dag, så kanskje første delen av den kommer allerede i måren? Det hjelper å kommentere, folkens! :)


Ryan sitt synspunkt:

Jeg tenkte meg nøye om før jeg svarte. Jeg kunne ikke avsløre meg nå, Justin kom til å drepe meg! <<Ingenting. Hvorfor skulle det være noe?>> Spurte jeg og prøvde å smile. Det ble sikkert helt mislykket, men jeg prøvde. <<Jeg ser det på deg at det er noe!>> Sa hun mistenksomt og hevet ett øyenbryn. <<Greit, du avslørte meg.>> Mumlet jeg trist og så ned i bakken. <<Jeg vet du har bursdag om to dager, så jeg ringte deg for å finne ut hva du ønsker deg! Så, hva ønsker du deg?>> Spurte jeg og smilte søtt. Prøvde i alle fall. <<Aww! Ryan, jeg trenger ingen gave!>> Sa hun og tok tak rundt armen min. Det var liksom ikke helt min greie å lyve, i alle fall ikke for en jente som <<DN>>. Men jeg gjorde det for Justin. Og for å redde livet mitt. <<Selvfølgelig må du ha en gave! Jeg vet at det er ett eller annent du ønsker deg.>> Sa jeg og prøvde å høres overbevisende ut. Hun slapp armen min og begynte å fikle med smykket sitt i stedet. <<Vel, jeg trenger en ny hårbørste.>> Hun begynte å le, og det samme gjorde jeg også.

Tilbake til <<DN>> sitt synspunkt:

<<Vel, jeg trenger en ny hårbørste.>> Jeg begynte å le av det jeg selv hadde sagt, men jeg har dårlig humor, så det var vel egentlig ikke morsomt. Men, det viser seg at Ryan også har dårlig humor, for han lo han også. Plutselig stoppet han opp og snudde seg mot meg. <<Du skal få en hårbørste viss det er det du vil ha, men jeg vet det er noe der inne som du ønsker deg.>> Sa han og pekte på hodet mitt. Jeg fniste. <<Nei, Ryan. Jeg vet virkelig ikke hva jeg ønsker meg!>> Sa jeg og kysset han vennskapelig på kinnet. <<Men takk for at du prøver!>> Sa jeg og smilte.

Tilbake til Ryan sitt synspunkt:

<<Nei, Ryan. Jeg vet virkelig ikke hva jeg ønsker meg!>> Sa hun og kysset meg på kinnet. <<Men takk for at du prøver!>> Sa hun og smilte. <<Det er da det minste jeg kan gjøre!>> Sa jeg og blunket. Hun smilte det fine smilet, og så fortsatte hun å gå.

<<Du gjorde ikke det?>> Spurte <<DN>> og lo. <<Jo. Og det beste av alt var at>> Jeg ble avbrutt av mobilen min som ringte. <<Bare ta den!>> Sa hun og pekte på mobilen som jeg holdt i hendene. Jeg smilte tilbake, og trykte på ?svar? knappen. <<Hallo?>> Spurte jeg og smilte til <<DN>> som så nysgjerrig på meg. <<Hva er det som skjer?>> Spurte en sint stemme. Smilet mitt forsvant. <<Hva mener du?>> Spurte jeg og sparket en stein som lå på bakken. <<Du lover meg at jeg har første retten på <<DN>>, også kysser du henne? Og du tok pinkis!>> Jeg kunne se for meg at Justin nesten kokte over av sinne nå. <<Vent litt.>> Sa jeg inn i mobilen. Jeg hørte Justin begynne å kjefte og smelle, så jeg tok hånden over mobilen så vi ikke kunne høre han. <<DN>>, kan du holde deg for ørene litt? Jeg vet det høres dumt ut, men det handler om bursdagen din.>> Sa jeg og smilte. Først så hun bare rart og forvirret på meg, og det skjønner jeg godt, men så fikk hun ett stort smil om munnen. <<Okei.>> Svarte hun og tok hendene for ørene. <<Justin, vi har ikke kysset! Hva er det du snakker om?>> Spurte jeg forvirret, og redd for hva Justin kom til å si og gjøre. <<Så det ligger bare tusen bilder av deg og <<DN>> på Internett helt uten grunn?>> Spurte han sint. <<Justin, jeg lover deg. Vi har ikke kysset! Men jeg er litt opptatt nå, så vi snakkes når jeg kommer hjem.>> Svarte jeg småirritert. Hvordan kunne han tro at jeg hadde kysset <<DN>>? <<Greit.>> Mumlet han surt og la på.justin bieber angry mad london april 25, 2012

Igjen, jeg aner ikke hva som skjedde med teksten... :/

6 kommentarer

MERMER! :-D

13.09.2012 kl.17:50

merrr:)

JustinBieberFoseverBeliebers

13.09.2012 kl.21:14

mer!!

13.09.2012 kl.22:55

Meeer:D!!
Visste ikke helt hvilket innlegg jeg skulle kommentere tilbake på... men jeg tok dette :-P

Fiiiiiin blogg!

bieberhistorienorway

18.09.2012 kl.19:44

BelieveSource: Tusen takk! Det samme til deg, super blogg du har! :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits