MARATON I KVELD!

Gled dere! Maraton --> next!

Hahah. Som dere sikkert skjønte skal jeg ha maraton på den nye historien min i kveld. Jeg vet ikke helt når eller hvortid i kveld, men det kommer senere i dag. Som vanlig, vil jeg ha så og så mange kommentarer for ny del, så dere er forberedt på det. Så hold dere hjemme, klistret forran skjermen!

Jo, jeg visste det var noe jeg hadde glemt! Historien heter Dangerous Love. Jeg kan vel informere litt om den: Selvfølgelig er Justin med i historien. Han heter (tro det eller ei) Justin. En ting som er forandret, er at han ikke er berømt. Ikke kjent eller kjendis eller noe! Han er fortsatt Justin, bare ikke berømt. Historien er skrevet i jeg-form, som You Again, og <<du>> eller <<jeg>> (du som leser historien) heter <<DN>>. Jeg synes det er så greit når <<du>> heter <<DN>>, for da får du bruke ditt <<egentlige navn>> og lever deg mer inn i historien. Synes jeg, da.

Her kan dere se noen lunde hvordan de forskjellige personene ser ut i historien:

<<DN>>:

Besteveninnen din, Jennifer:

Justin:

image

// Dere vet jo hvordan Justin ser ut...

Moren din:

image// Bare at hun kanskje ser/er litt eldre og ikke bruker fult så mye sminke.

 

Det kommer sikkert mer folk inn i historien etter hvert, så da får dere se de også. Andre personer kan dere bare forestille dere selv.

Gleder dere dere? :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits