1 DEL AV Dangerous Love

Er egentlig litt rart at når jeg skriver at jeg skal ha maraton og hele pakken, så får jeg ikke noe respons på det, mens når jeg ikke skal ha det så er det mange som spørr om jeg kan ha det. Lurer egentlig på hvorfor det er sånn. Jeg skrev det jo veldig tydelig i forrige innlegg. Men jeg får prøvde da, å legge ut FØRSTE del av Dangerous Love nå, og se hva som skjer. Husk at jeg vi ha så og så mange kommentarer før dere får ny del! :)


<<Kan jeg ikke være så snill å få bli med deg på jobb, pappa?>> Ba jeg og follet hendene. Jeg tok meg ett glass melk, som jeg gjør hver morgen. Akkurat som pappa, bare at han drikker appelsinjuice. Min mening, er at appelsinjuice smaker altfor mye appelsin. Usj? <<Vi har snakket om dette før, <<DN>>.>> Svarte han strengt, og tok en slurk av appelsinjuicen. Han hadde sikkert gått lei av all masingen min. Men dette er noe jeg vil. Jeg vil redde verden, akkurat som pappa  når jeg blir stor. Jeg vil gjøre det mine foreldre gjør best. Etter at mamma døde, har ønsket mitt blitt sterkere. Etter at jeg så mamma i aksjon, og den energien hun ga i jobben, var bare helt fantastisk! Viss bare pappa kunne skjønne det. <<Men pappa, du vet hvor mye det betyr for meg!>> Maste jeg drømmende. Han så på meg med ett fortvilet blikk. <<Ja, jenta mi. Jeg vet hvor mye det betyr for deg. Men jeg vil bare ikke at den lille jenta mi skal bli skadet!>> Sa han og holdt øyekontakt med meg. <<Pappa, viss politiyrket er så farlig, hvorfor valgte du og mamma å bli det da?>> Spurte jeg trist, ved tanken på mamma. Han sukket. <<Jeg vil bare ikke at du skal gå bort som moren din. >> Mumlet han trist, og så ned i glasset med appelsinjuicen som han holdt i hendene. <<Ta det med ro, pappa. Jeg lover! Jeg skal ikke finne på noe dumt!>> Prøvde jeg meg. Jeg la armen min på hans for å vise medfølelse. Ingen av oss hadde komt over det som skjedde med mamma, og det kom vi aldri til å gjøre heller. <<Jeg vet det, vennen. Jeg vet det.>> Sa han og smilte skjeft. <<I mine øyne er du fortsatt den lille jenta mi som jeg måtte lese for hver kveld. Jeg husker så godt den kvelden jeg leste hele Robin Hood boken for deg to ganger på en kveld, fordi du nektet å sove viss du ikke fikk høre den om igjen.>> Sa han. <<Du elsket virkelig Robin Hood.>> Sa han og smilte. <<Jeg har fortsatt den boken.>> Sa jeg og smilte jeg også. <<Så, hva blir det til?>> Spurte jeg raskt. Han sukket, og tok en slurk av appelsinjuicen sin igjen. <<Jeg vet ikke, jeg.>> Sukket han. <<Vær så snill?>> Ba jeg og så på han med hundevalp øyne. <<Okey, da.>> Sa han og smilte. <<Jess! Tusen tusen TUSEN takk!>> Nærmest ropte jeg og slang meg rundt halsen hans. <<Ro deg ned, jenta mi.>> Sa han og lo. <<Sorry, men jeg er så spendt. Nå får jeg endelig se hva fremtiden min bringer!>> Sa jeg og ga han en stor klem. <<Gå opp og gjør deg klar, da. Vi må gå om en halvtime.>> Sa han og smilte. Jeg slapp klemmen, og satte glasset inn i oppvaskemaskinen. <<TUSEN TAKK!>> Sa jeg og ga han en klem til. <<Bare hyggelig.>> Svarte han og smilte ett stort smil, før jeg løp opp trappen.

1 kommentar for neste del. Det vet jeg at dere klarer!! :)7 kommentarer

▲ Kjersti

22.09.2012 kl.20:54

:)

Therese

22.09.2012 kl.22:22

MEEEER!!<3
Ohmahgah, føler på meg at dette kommer til å bli en drit bra historie! :-D

Malin

22.09.2012 kl.22:44

Bra start! Gleder meg til fortsettelse! Meeeeeeeeer!❤
Så herlig, mermermer! :-D Også mer på den andre historien også!

bieberhistorienorway

23.09.2012 kl.16:06

Bieberfreak: Jeg kommer til å variere/bytte på å legge ut deler av You Again? og Dangerous Love, så det blir litt variert. Jeg skal prøve å legge ut minst en del av hver historie hver dag, men da må dere være flinke å kommentere også! ;)

bieberhistorienorway

23.09.2012 kl.16:07

Malin: Tusen takk! Den blir nok mye mer spennende etter hvert. Dette er bare begynnelsen! Jeg looover!! ;)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits