Dangerous Love del 2

Til informasjon, så har jeg aldri vært i ett fengsel eller vet hvordan det ser ut. Men jeg prøver så godt som jeg kan, så får dere heller <<fantasere>> det litt bedre. ;)


<<Så det er sånn det ser ut?>> Sa jeg drømmende da vi kom inn på politistasjonen. <<Det første en politibetjent må gjøre, er å taste inn en kode for å komme seg inn.>> Forklarte pappa. Han tastet inn en lang kode på minst ti siffer, før han tok beviset sitt mot en maskin. Maskinen lagde en pipelyd, og viste grønn. <<Kom.>> Sa han og åpnet døren. Jeg smilte stort, og gikk inn døren. Pappa kom like bak meg med ett stort smil om munnen. <<Jeg har aldri sett deg så glad før. Jeg visste ikke at du ville dette høyt?>> Sa han og smilte til en ansatt. <<Det er jo det jeg har prøvd å fortelle deg! Dette er det jeg vil, dette er drømmen min. Dette betyr alt, absolutt alt for meg!>> Sa jeg og klemte hånden hans. <<Så fint at du gleder deg!>> Sa han med det store smilet igjen. <<Hvortid skal jeg begynne med våpen?>> Spurte jeg revet med. Han bare begynte å le. <<Du kan ikke begynne med våpen enda! Du er 17 år, kjære deg!>> Sa han og lo mer. <<God måren.>> Sa en høy og slank fyr. <<God måren, Martin!>> Sa pappa og tok hånden hans. <<Neimen, er det mini Elisabeth?>> Spurte han og så på meg. <<Det er nok det.>> Introduserte pappa meg. <<Så det er du som er <<DN>>? Faren din snakker hele tiden om hvor fantastisk du er.>> Sa han og smilte. <<Hyggelig å møte deg!>> Sa jeg og smilte spendt. <<Hun ville begynne med våpene.>> Sa pappa og lo. Martin begynte straks å le, han også. Jeg skjønner ikke hva som er så morsomt? Jeg mener, jeg er en jente med en drøm om å bli politikvinne? <<Du må nok vente litt med det.>> Sa Martin og lo en siste gang. <<Men, vet du hva? Du skal få lov til å gjøre noe annent spennende!>> Sa han og så hemmlighetsfult på meg. <<Hva da?>> Spurte jeg helt i hundre. <<Vil du dele ut mat til de som sitter i fengslene? De trenger frokost de også>> Spurte han og så vennlig på meg. En jente ville nok blitt redd på dette tidspunktet, men jeg kjente hjertet hoppe over ett slag av glede. <<Selvfølgelig!>> Svarte jeg og smilte det største smilet jeg klarte. Ikke med vilje, selvfølgelig. Jeg klarte bare ikke å slutte å smile. <<DN>>, vil du gå med Martin, mens jeg fikser noen andre ting, så møtes vi etterpå?>> Spurte han og smilte. <<Ok. Tusen takk, du aner ikke hvor mye dette betyr for meg!>> Sa jeg glad og ga han en klem. Han vinket og gikk sin vei. <<Så, <<DN>>. Er du klar for noe skikkelig spennende?>> Spurte han og smilte. <<Jeg er mer enn klar!>> Svarte jeg og fulgte etter han.

Jeg vet, jeg vet. BORING!! Men det blir mer spennende etter hvert! Det kommer noen deler til i dag, så bare vent! ;)

 

2 kommentarer

▲ Kjersti

23.09.2012 kl.17:46

mer :-)

Gadrieamsp.blogg.no

23.09.2012 kl.18:55

Bra mer!!!!!;)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits