You Again? 39

Sorry for kort, kjedelig OG sein del, men jeg skal på trening nå. Kanskje jeg rekker en del til før trening? ;)


<<Hysj, hun kommer!>> Hørte jeg noen hviske. Jeg fikk fort ett smil om munnen, og listet meg ned trappen. Jeg satte ett skritt ned på gulvet, og tok mange raske til inn til kjøkkenet. <<Overraskelse!>> Ropte alle i kor. Og med alle mener jeg mamma, pappa, Jason, Pattie og Justin. Jeg fikk ett stort smil om munnen da jeg så hva som ventet meg. Bak de stod kjøkkenbordet dekket med festduken til mamma som hun bare bruker til best. Oppå bordet var det stablet masse godt å spise til frokost, og yndlingsbrusen min stod også klar. Men det jeg interreserte meg nå, var alle gavene og kaken som stod meg i vente. <<Gratulerer med dagen, vennen min!>> Sa mamma og møtte meg med en stor, og smertefull klem. <<Takk, mamma.>> Sa jeg og smilte stort. <<Store jenta mi!>> Sa pappa og ga meg en like smertefull klem, han også. <<Tusen takk, pappa!>> Sa jeg og smilte mot Jason som kom gående mot meg. <<Jeg kan nok ikke kalle deg lillesøster lenger.>> Sa han og spilte skuffet. <<Men er det greit om jeg kaller deg lil?sis?>> Spurte han og fniste. Jeg hevet det ene øyenbrynet. <<Det er greit. Men jeg foretrekker big?sis!>> Sa jeg og fniste og ga han en klem.  De andre lo av oss, og det vi hadde sagt. <<Jeg kan ikke tro at du allerede er blitt atten!>> Sa Pattie og ga meg en klem hun også. <<Faktisk, kan ikke jeg det heller.>> Lo jeg. <<Grattis med dagen.>> Sa Justin og blunket til meg. Han skulle til å snu seg, men jeg stoppet han. <<Får ikke jeg en bursdagsklem?>> Spurte jeg og latet som at jeg ble skuffet. <<Javel, da.>> Sa han og virket overasket. <Kake!>> Utbrøt jeg plutselig og løp bort til bordet.

Klokken 16.00, da du skal møte Justin:

// Omtrent sånn klemte dere.

 

2 kommentarer

Fastleser

01.10.2012 kl.17:52

Jajajaja!!! :D

En del til før du skal på trening!! Pleeeeaaase

TROR SERIØST JEG ALDRI HAR LEST EN BEDRE HISTORIE!!!

bieberhistorienorway

01.10.2012 kl.17:55

Fastleser: Tusen takk! Ble utrolig glad når jeg leste kommentaren din! Jeg klarte akkurat å presse inn en ny del, så nyt del 40! ;)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits