Dangerous love del 5

Jeg har forvekslet to navn, og det beklager jeg! På ett tideligere innlegg skrev jeg at besteveninnen til <<DN>> heter Jennifer, men hun heter altså Ashley.

Jeg sitter å skriver nå, så det blir kanskje noen deler til i kveld, i og med at denne delen var veldig kort. Så, vi snakkes vel! ;)

(Er det foressten noe dere lurer på, så kan jeg svare på det i ett innlegg, eller viss det kommer mange spørsmål, så kanskje jeg kan ha en liten spørsmålsrunde?)


<<Han er H-O-T!>> Ropte hun inn i telefonen. Jeg ble nesten litt skuffet over at det bare var det hun skulle si. Jeg hadde forventet meg noe skikkelig sladder om han. <<Nja.>> Fniste jeg. Det tok ikke lang tid før hun svarte: <<Nja? Er det alt du har?!>> Hun sukket skuffet over meg. <<Det er vel det.>> Mumlet jeg stille. <<Vel, da får du skjerpe deg!>> Jeg fniste. <<Skal prøve.>> Jeg smilte for meg selv. Det ble stille en liten stund. <<Kan du skaffe meg nummeret hans?>> Spurte hun plutselig. Jeg smilte for meg selv. <<Var det det du tenkte på?>> Fniste jeg. Hun svarte ikke, hun bare lo. <<Vel, ja. Det var nok det.>> Lo hun. <<JADA!!!>> Skrek hun plutselig i telefonen. Jeg kvapp så mye at jeg ramlet ned fra sengekanten, og smalt i gulvet med ett smell. Jeg stønnet. <<AU!>> Ropte jeg tilbake. <<Sorry. Går det bra med deg?>> Unnskyldte hun seg. <<Tror det.>> Mumlet jeg og kom meg på beina igjen. <<Bra. Jeg må nok gå nå, mamma maser. Det var forresten derfor jeg skrek, jeg prøvde liksom ikke å drepe deg med vilje!>> Lo hun. Jeg satte meg lengre innpå sengen denne gangen, i tilfelle hun kom med et utbrudd igjen. Med en gang hun sa: Jeg prøvde liksom ikke å drepe deg med vilje! fikk hun meg til å begynne å tenke på Justin. Tenk om han var der, i fengselet, fordi han hadde drept! <<Emh, det går fint.>> Jeg prøvde å late som ingenting, men nå var tankene bare på Justin. <<Beklager igjen. Vi snakkes, da!>> Tenk om han virkelig hadde drept en person! At det var ett fantastisk menneske som en gang hadde levd her på jorda, som nå var skutt eller drept. <HALLO?>> <<Eh, ja. Vi snakkes!>> Mumlet jeg forvirret og la på.

Lurer dere på noe? :)

4 kommentarer

Bra del! :-)

▲ Kjersti

06.10.2012 kl.21:31

nei :-)

Patricia

06.10.2012 kl.22:10

mer

jdbjmstorys

11.10.2012 kl.21:11

Nei, vil bare ha mer ^^♥

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits