You Again? 41

<<Justin, hvor er vi?>> Spurte jeg spendt, når jeg kjente det begynte å humpe i veien. <<Vi er snart fremme!>> Svarte han oppgitt over meg. Ja, jeg elsker overraskelser, men jeg hater å vente på dem! <<Du svarte ikke på spørsmålet mitt!>> Klagde jeg og krysset armene. <<Har noen noen gang fortalt deg at du er en sta jente?>> Spurte han og fniste. <<For det meste du, ja.>> Mumlet jeg ga han et surt blikk. Han bare lo. <<Forresten, jeg glemte å si at du må ha på deg dette!>> Sa han plutselig, og begynte å fikle med den ene bukselommen. Ånei. Ikke igjen! Han er alltid så full av overraskelser! Av og til er det positivt, men når det først er negativt, så er det veldig negativt! Han fant fram ett rødt skjerf fra lommen. <<Hva skal jeg med dette?>> Spurte jeg, og tok i mot skjerfet som han hev mot meg. <<Ta det for øynene!>> Befalte han, og smilte lurt. <<Pft. Nei!>> Sa jeg og hev det tilbake i fanget hans. Han fniste. <<Samme gamle <<DN>>. Alltid like sta.>> Lo han. <<Skal dette liksom være morsomt?>> Spurte jeg forvirret. Jeg så mot han. Jeg fikk ikke øyenkontakt fordi han fulgte med på veien. Noe som egentlig er ganske lurt. <<Nei, det er positivt.>> <<Jeg har savnet det.>> Mumlet han. Jeg ombestemte meg, og tok skjerfet tilbake, og knyttet det bandt det forran øynene. Jeg så ikke hva han gjorde nå, men jeg kunne høre at han fniste.

<<Da er vi framme!>> Hørte jeg plutselig Justin si. <<Endelig!>> Sukket jeg. <<Kan jeg ta dette av nå?>> Spurte jeg oppgitt over det stramme skjerfet rundt hodet. <<Ikke helt enda.>> Svarte han mystisk. Han åpnet bildøren, og så ble den smelt igjen. Jeg hørte noen skritt utenfor, og plutselig ble bildøren åpnet igjen. <<Stig på!>> Sa han med en morsom aksent. Jeg fniste, og satte forsiktig hælen av bilen. Det var mykt på bakken, noe som tydet på gress. <<Spendt?>> Spurte han, og tok tak rundt høyre armen min. <<Gjett om!>> Vi begynte å gå ett lite stykke på det våte gresset. <<Nå kan du ta det av!>> Sa han spendt i stemmen.

Justin Bieber and Selena Gomez Holding Hands

Mer? :)

 

3 kommentarer

▲ Kjersti

06.10.2012 kl.21:52

du skriver utrolig bra, meer! :-)

Patricia

06.10.2012 kl.22:11

meeer

bieberhistorienorway

06.10.2012 kl.22:12

Patricia: Det kommer en siste del for i kveld nå, snart! :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits