You Again? 43

Dette blir nok den siste delen før i måren fordi jeg skal på overnatting i dag! Håper på å se at jeg har fått noen kommentarer når jeg kommer hjem igjen! ;)

<<Nei, selvfølgelig ikke!>> Utbrøt han. <<Jeg bare håpte at du ville like å komme tilbake hit.>> Mumlet han. Jeg kunne se han begynte å få rødfarge i kinnene, men jeg sa ingenting. <<Selvfølgelig liker jeg det, Justin!>> Sa jeg og smilte så han skulle ta hintet at jeg ikke var sur. <<Hmhm!>> En stemme kremtet like bak meg. <<Når vil dere ha maten servert, Mr. Bieber?>> Spurte en svartkledd servitør. Justin sukket. Det var nok ikke meningen at han skulle komme nå, og avsløre maten. <<Er du sulten?>> Spurte han og så meg inn i øynene. Jeg nikket. <<Det ville vært fint om vi kunne få den nå.>> Svarte han høflig tilbake. Kelneren bare nikket og smilte. Justin tok tak i hånden min og førte meg mot bordet som stod fint plassert utpå klippen. Han tok ut stolen, så jeg kunne sette meg på den. Jeg smilte for meg selv. Han hadde ikke forandret seg det minste! <<Liker du det så langt?>> Spurte han og smilte, når han hadde settet seg ned på stolen på andre siden av bordet. <<Elsker det!>> Svarte jeg og smilte. Det ble pinlig stille. <<Hva tenker du på?>> Spurte han og smilte. <<Ikke noe spesielt.>> Svarte jeg og så rart mot han. Han kjente meg så godt at han kunne <<lese>> meg, noe som var litt irriterende til tider. <<Jeg ser det er noe som plager deg!>> Sa han. Denne gang litt mer alvorlig. <<Det er ingenting!>> Forsikret jeg han. Selv om det var noe som plagde meg. <<DN>>? Sa han misstenksomt. <Greit. Jeg har lurt på dette i fem år nå, men jeg vil ikke ta det opp nå. Nå vil jeg bare kose meg og nyte bursdagen.>> Sa jeg og så utover havet. <<Du skal få slippe å si det viss du ikke vil, men jeg er veldig nysgjerrig!>> Sa han og smilte skjeft. Som alltid, tenkte jeg. Jeg pustet dypt inn og dypt ut før jeg åpnet munnen min: <<Hvorfor løy du til meg?>> Utbrøt jeg. Han så forvirret på meg, og hevet ett øyenbryn. <<Hva mener du?>> Spurte han og så alvorlig på meg. Jeg sukket. Jeg ville virkelig ikke ødelegge attenårsdagen min med dette! <<Du sa du het Justin Drew. Jeg vet du er Justin Bieber! Hvordan kunne du tro at jeg kunne unngå å finne det ut?>> Ordene sprutet ut av meg. Jeg ble litt forskrekket over at ordene hadde komt så fort og alvorlig ut. <<Jeg var redd.>> Mumlet han, og så utover havet for å ikke få øyenkontakt. <<For hva da?>> Spurte jeg. <<Alt.>> Mumlet han. Igjen uten å engang se på meg. <<Hva er alt?>> Spurte jeg forvirret. <<Jeg sa jeg het det fordi jeg var redd for at viss jeg sa at jeg het Bieber ville du bruke meg.>> Mumlet han. Først nå så han meg inn i øynene. <<Hvordan kunne du tro det?>> <<Stoler du ikke på meg?>> Spurte jeg sjokkert, og smalt høyre hånden min i bordet. Han skvatt ganske tydelig, men jeg brydde meg ikke. <<Som jeg sa, jeg var redd. Jeg stolte på deg, men familien min sa det var det rette å gjøre. De stolte også på deg, men de var redd for hva de andre kom til å gjøre!>> Sa han stresset.

Mer? Håper på fler kommentarer enn det jeg har fått i det siste... :)

 

6 kommentarer

09.10.2012 kl.20:10

meeer

Anita

10.10.2012 kl.00:32

Mer! Du er utrolig flink å skrive, blir så gla hver gang det kommer en ny del. Må bare få si at du er en av de beste til å skrive historie!!

Beklager at jeg ikke har kommentert i det siste. Har ver vekke. Men forsett med det du gjør, du skriver veldig bra! It made my day❤❤

bieberhistorienorway

10.10.2012 kl.14:49

Anita: Så skjønn du er!! Elsker sånne kommentarer som det! Jeg har akkuart 300 kommentarer på bloggen allerede, noe som er utrolig bra!! TUSEN TAKK for søt kommentar!! ?

Belieber forever<3

10.10.2012 kl.14:56

Du er utrolig flink! Dette er den beste historien jeg har lest!! Hahah, og jeg har lest mange :)

bieberhistorienorway

10.10.2012 kl.15:19

Belieber forever: Bra du synes det! :)

EWELZ

10.10.2012 kl.16:35

Så spenndene! gleder meg til neste del :D

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits