INFO OM BLOGGING DENNE UKEN!

Hei, Beliebers!

Denne uken har jeg mange prøver, mye lekser og trening tre dager i uken, så jeg håper dere forstår meg når jeg skriver dette: På grunn av alt det, kan/får jeg ikke tid til å blogge før fredag kveld... Jeg er veldig lei for det, men jeg velger ikke akkurat det med leksene og prøvene. Treningene kan jeg noe for, men jeg vil ikke slutte på trening bare for å blogge... Igjen: Jeg håper dere skjønner, for det er ikke noe jeg kan gjøre med det! Kanskje det blir ett maraton i helgen som unnskyldning, passer fint for dere? Skal se hva jeg får tid til! I så fall, hvilken historie vil dere ha maraton på? :)

Vi snakkes på fredag, da! :)

Hvilken historie vil dere ha maraton på? :)

3 kommentarer

Justin is my world <3

17.10.2012 kl.17:54

Maraton på You again?

Gadrieamsp.blogg.no

18.10.2012 kl.17:08

Maraton på begge!!!

bieberhistorienorway

18.10.2012 kl.19:15

Gadrieamsp.blogg.no: Vet ikke om jeg klarer å ha maraton på begge historiene på en helg, så jeg tror jeg begynner med en historie. :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits