Dangerous Love del 12 MARATON

<<Liker han meg?>> Spurte jeg irritert i stemmen, men smilte. Jeg var egentlig kjempe irritert på Liam akkuart nå, men allikevel var det noe som fikk meg til å smile. <<Ja!>> Gråt hun enda mer. <<Huff, jeg beklager så mye, Ash!>> Beklagde jeg inn i mobilen. <<Det går fint! Du liker jo ikke han, så da er det ikke noe problem! Kanskje han angrer og vil ha meg tilbake?>> Snufset hun selvsikkert. Jeg klasket håndflaten i pannen. <<Kanskje?>> Prøvde jeg støttede.

// Ashley og Liam

Det banket på døren til rommet mitt, mens Ashley var midt i en setning. <<Vent litt, Ash!>> Sa jeg og holdt hånden for lyden på mobilen. <<Hei!>> Hvisket pappa. Jeg fniste. <<Jeg sov ikke, jeg snakker med Ashley!>> Sa jeg og fniste igjen. <<Oja. Jeg stikker til politistasjonen litt. Det er krise!>> Sa han og pekte mot døren. Når pappa begynner å si ord som stikker så er det virkelig krise! <<Ok, hva er det som skjer?>> Spurte jeg helt med. Jeg så ned på mobilen, og minuttene som ble talt over hvor lenge vi snakket på mobilen. <<Vi har litt problemer med Justin.>> Mumlet han og klødde seg i bakhodet. ? som forresten også er ett veldig dårlig tegn! Jeg fikk ett stikk i magen når jeg hørte navnet Justin. Jeg kjente hjertet begynne å hamre. Fort. Mamma døde av kreft, som alle sier, men jeg tror noe helt annent! Tenk viss det var Justin som drepte mamma? <<Hva er det med han, da?>> Spurte jeg og latet som at jeg var uinteressert. Pappa sukket. Han lente seg inntil veggen før han begynte å fortelle: <<Han ligger bare i sengen sin og gråter, og skriker til alle som prøver å snakke med han. Men nå har en mann klart å få kontakt med han, men den eneste han vil snakke med er meg, fordi han stoler mest på meg av de som jobber på politistasjonen.>> Jeg hadde helt glemt at jeg snakket med Ashley på telefonen, og at hun faktisk kunne høre alt vi sa. <<Oja.>> Mumlet jeg. Pappa kom mot meg og kysset meg på pannen. <<Da drar jeg. Helst sov når jeg kommer hjem!>> Sa han og smilte. <<Hade!>> Sa jeg og smilte. Han lukket igjen døren og jeg kunne høre fottrinn gå ned trappen. <<Pappa drar nå, så jeg er alene hjemme.>> Sa jeg inn i mobilen. <<Kult! Hvor skal han?>> Spurte Ashley, og virket i bedre humør. Plutselig fikk jeg en tekstmelding, og jeg ble sjokkert av hvem den var ifra.

To kommentarer for neste del! :)

 

2 kommentarer

Navn

20.10.2012 kl.22:28

meer

gadrielamsp.blogg.no

20.10.2012 kl.22:36

Meeere!!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits