Dangerous Love del 13 MARATON

Jeg er litt skuffet over dere nå! Dere ville ha maraton, men det er bare noen få som kommenterer! Jaja, tusen takk til de som kommenterer! :)

Glemte å si at det er pizza i kjøleskapet viss du vil ha! Legg deg klokken 23.00 viss jeg ikke er kommet hjem til da! Nattaklem fra Papsen. :)  Hvor barnslig går det ann å være? Jeg svarte at det var greit, og fortsatte å snakke med Ashley til jeg så at klokken var 22.03. Ikke verst, men rekordtiden vår på å snakke på telefonen var syv og en halv time.

<<Og så sa han at>> Fortalte Ashley, men ble avbrutt. Mobilen min vibrerte i øret mitt. Jeg skvatt, og dro den fort vekk fra øret. <<Vent litt, Ash. Jeg får en ny samtale.>> Sa jeg og holdt meg for øret. <<Okey.>> Sa hun glad. Det var bra at hun hadde komt sånn halvveis over Liam nå, fordi da slapp jeg å se hun så lei seg! <<Hei, pappa!>> Sa jeg glad og satte meg godt til rette i sengen. <<Hei, vennen min!>> Selv om han brukte snille ord, hørtes han ikke så begeistret ut. <<Hva er det?>> Spurte jeg urolig og rynket pannen. <<Det er Justin.>> Sa han og hørtes like deppet ut.

Siste delen av maratonet for denne gang folkens! Tusen takk for dere som har kommentert, det betyr mye! Jeg kan kanskje ha maraton på You Again neste helg, men da forventer jeg at dere er flinkere å kommentere enn det dere var på Dangerous Love i kveld! Igjen, tusen takk til de som kommenterte! Det betyr mye! :)

Ha en fortsatt strålende helg! :) 

8 kommentarer

gadrielamsp.blogg.no

20.10.2012 kl.22:45

Mere?:)

bieberhistorienorway

20.10.2012 kl.22:46

gadrielamsp.blogg.no: Blir nok ikke mer for i kveld. :)

Navn

20.10.2012 kl.23:09

meeer

Todaysbiebernews

21.10.2012 kl.10:22

Mer! <3
fin historie :-D

JustinBieberForeverBeliebers

28.10.2012 kl.09:49

merrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merrrrrrrrr klarere ikke vente lenger...........

jbfanstory.blogg.no

28.10.2012 kl.19:21

Kan du skrive mer? :) har sittet å lest disse 13 delene på ca. en halv time eller no :P <3 MÅ ha mer!!

(mer på "You Again" også)

bieberhistorienorway

28.10.2012 kl.19:24

jbfanstory.blogg.no: Hahah! Da leser du fort! ;) Det kommer nok ikke fler deler av Dangerous Love i kveld, men i måren kommer det garantert en eller flere nye deler! :)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits