You Again? 45

Heisann, Beliebers! Det har seg sånn at jeg skadet armen når jeg var på håndballtrening, så jeg kunne ikke gjøre denne delen lenger. Det hadde tatt utrolig lang tid, pluss at det gjør utrolig vondt! Så jeg håper dere er fornøyd med en liten del i stedet for ingenting! Mange har sagt noe om at jeg må få inn mer drama i denne historien, og der skal dere få! Bare vent noen deler til, så kommer det! :)

Jeg kunne ikke annent enn og bare stå der å smile. Han smilte han også og tok hånden min. <<Jeg elsket deg virkelig!>> Sa han og så meg inn i øynene. Jeg ville ikke ødelegge det fine øyeblikket med å si noe, men jeg kunne ikke bare stå der og late som om munnen var bundet fast. <<Jeg elsket deg også!>> Sa jeg og smilte enda mer. Jeg kjente jeg ble varm i kinnene, men om det syntes, det visste jeg ikke. <<Det er så skjønt når du rødmer!>> Sa han og strøk meg over kinnet. Jeg kunne ikke annent enn å fnise. Jeg tok hånden min på hånden hans, og før jeg visste ordet av det lente han seg ned mot meg. Det ble ett langt og romantisk kyss. Gud som jeg hadde savnet det! Tenk at det var fem år siden! Vi slapp kysset, og igjen bare smilte jeg fra øre til øre. <<Jeg har savnet det!>> Sa han og smile. <<Jeg også.>> Svarte jeg og fikk øyenkontakt igjen. <<Kom!>> Sa han og tok hånden min. Vi løp mot det hvite teppet som lå midt ute på den grønne engen. Han satte seg ned med gitaren, og jeg gjorde det samme. Han begynte å spille noen nydelige akorder på gitaren. Av og til så han mot meg og smilte, mens andre ganger konsentrerte han seg og så mot fingrene som ble dradd gjennom gitarstrengene. Jeg lo en kort latter mens han sang. Det var så nydelig, han var så nydelig! En tåre trilte ned kinnet mitt da sangen nesten var ferdig. Bare tanken på alt det fine vi hadde gått gjennom hadde vert helt fantastisk! <<I will catch you if you fall, I will catch you if you fall, I will catch you if you fall>> Sang han. Han tørket tåren som rant ned kinnet mitt og smilte. Jeg smilte jeg også, for å vise at det faktisk var gledestårer. Han spilte den siste noten og lente seg mot meg og kysset meg igjen. Jeg hadde absolutt ingenting imot det, og kysset tilbake. <<Du husker da jeg sa at jeg elsket deg?>> Spurte han når vi hadde sluppet kysset. <<Mhm?>> Spurte jeg i spenning av hva han skulle si. Mange tanker suste rundt i hodet mitt nå. Tenk om han skulle fortelle meg at han ikke hadde følelser for meg lenger? Men det var jo han som hadde kysset meg, jeg hadde jo bare kysset tilbake? <<Jeg gjorde det, men jeg elsker deg fortsatt. Sannheten er at jeg ikke har tenkt på annent enn deg siden jeg slo opp for fem år siden! Så, jeg spør deg for andre gang: Vil du være jenta mi?>> Spurte han og så på meg med de fine, blanke øynene sine igjen.

http://www.youtube.com/watch?v=967n82V8G8I&feature=related //Sangen han sang, bare at han sang den på gitar, altså akustisk.

Mer? :) Noen som ønsker maraton i helgen? :)

 

4 kommentarer

Kjempe bra del! God bedring med armen :-)

Belieber-forever!<3

23.10.2012 kl.22:16

Forstår deg, er i allefall utrolig takknemlig for at vi i det minste fikk èn del :) God bedring!

Ps: Jajjajajajjajaaja, MARATOOOON!!!!!! :D

bieberhistorienorway

25.10.2012 kl.16:32

Belieber: Skal se hva jeg kan gjøre! ;) Tusen takk for fin kommentar, forresten! <3
Drit bra del!

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits