You Again? 49 MARATON

du skal ikke ha all skylden! Jeg oppførte meg dumt jeg også, og du fortjener ikke å få alt det negative mot deg!>> Sa jeg og så på han. Han så ikke på meg tilbake på grunn av at han måtte se på veien, men jeg så at han smilte og hadde glans i de fine, brune øynene sine! <<Det er ingenting å unnskylde for, <<DN>>! Men akkurat nå trenger jeg bare ett svar på spørsmålet mitt!>> Sa han og smilte mot meg. Dette gjorde ikke svetten i hendene bedre. Jeg håper virkelig ikke at han har tenkt å ta hånden min for å være romantisk, for det hadde bare blitt ekkelt! <<Justin, jeg liker deg, og jeg elsker deg også! Men jeg vil ikke gå for fort fram! Jeg vet det høres dumt ut, men la meg tenke på det!>> Sa jeg og tok hånden min over hans, som fortsatt lå plassert på låret mitt. <<Jeg skjønner. Men du skal vite at det er du som lyser opp hverdagen min, du er sola på himmelen, og du er jenta mi!>> Sa han og blunket til meg. Jeg fniste og smilte til han. <<Sola på himmelen?>> Lo jeg. Han lo med han også. <<Jeg er enig i at det hørtes litt rart ut, men det er sånn jeg føler det!>> Sa han og lo.

<<Takk for turen, og for en super kveld!>> Sa jeg og lukket opp bildøren når vi stod parkert utenfor huset vårt. <<Vent litt!>> Sa han og holdt igjen armen min. Jeg satte meg ned igjen i setet og så rart på han. Hva var det han ville nå, da?

Jeg vil ha 3 kommentarer for neste del! :) Det klarer dere!  

5 kommentarer

Charlotte

28.10.2012 kl.20:12

sv; heheh! sant!
MER MER MER!

Takk for kommentarene på bloggen vår btw. :-D

28.10.2012 kl.20:37

Meeer

Belieber-forever!<3

28.10.2012 kl.20:37

Jeg glemte helt å følge med på maratonet idag! Har vært veldig opptatt. Sorryyyyy!!! Skal kommentere fra nå av <3 Elsker historien!

bieberhistorienorway

28.10.2012 kl.20:47

Belieber: Sorry, men nå er maratonet over for denne gang! Men det er ikke verdens undergang, det kommer flere maraton! Kanskje til og med allerede i neste helg? Vi får se! :D

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits