Dangerous Love del 15

Da klarte jeg å skrive en kort del til i kveld! Jeg vet ikke om det kommer en ny del i kveld, men det er allikevel bare å kommentere, så kommer det nok mer, skal dere se! ;)

Jeg gikk med nervøse skritt inn på politistasjonen. Jeg gikk rett i hælene på pappa, rett bak han. Jeg vågde ikke å gå før han, og vise meg for alle som var der. Det var en stor tabbe å snakke med Justin, og det var en stor tabbe å gjøre det her, offentlig. Jeg så ned i bakken mens jeg gikk, og så opp en sjelden gang. <<Vil du at jeg skal være med bort?>> Spurte pappa og stoppet noen meter borte fra leilighetene. Nei, det var det siste jeg ville. Jeg ville ikke bli ydmyket igjen! <<Nei, det går fint!>> Sa jeg og gikk forbi han, på vei mot leilighetene. Jeg gikk noen skritt og så tilbake på pappa som stod med hendene krysset og så alvorlig ut, selv om det var et glimt av smil i munnvikene hans. Jeg fortsatte å gå, helt til jeg så en skikkelse ligge i sengen i leiligheten hans. Jeg fikk en stor klump i halsen, og stoppet. <<Vær sterk!>> Mumlet jeg for meg selv og gikk sakte men sikkert videre. Jeg gikk så langt at jeg tilslutt tok tak rundt jernstengene som skilte min verden fra Justin?s tragiske verden. Jeg lot være av å si noe, jeg bare så bort på skikkelsen som lå med ryggen til meg i sengen, som jeg kunne se rykke litt på seg av og til. Gråt han? Jeg hørte snufselyder, som tydet på at han gråt. Plutselig kjente jeg at den store klumpen ville opp av halsen, og jeg fikk ett hosteanfall. Skikkelsen snudde seg brått og så på meg. Shit, busted!

// Sengen Justin lå i

Mer? :)

 

9 kommentarer

jdbjmstorys

28.10.2012 kl.21:30

Meeer!♥

Belieber-forever!<3

28.10.2012 kl.21:48

Ææææææææææææææ!!!Meeer!!!<3. Please en del til idag! Du er hellig hvis du får til det<3<3 ELSKEEEER HISTORIEN!

28.10.2012 kl.22:29

meeer

benediktelouisee

29.10.2012 kl.14:51

SV: jeg ELSKER JB jeg alltså!♥ Skal seff lese JB historien din! ;-)

bieberhistorienorway

29.10.2012 kl.15:07

benediktelouisee: Tusen takk for det! :D
:-O MER!

JustinBieberForeverBeliebers

29.10.2012 kl.18:53

merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr den er spendene!!!!!!!!!! en del til pleassssssssssssssssssss?????

elsker historien
tipper ast det er Justin som er sikkelsen, mer :D

justinbhistories

16.11.2012 kl.23:47

mer hver så snill! :) har sittet å lest delene nå :) pliis meeer<3

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits