Slutte? - Viktig informasjon!!

Hei, dere! :)

Jeg har så utrolig med skyldfølelse nå, og det har jeg all rett til! Jeg skal prøve å ikke lage dette innlegget langt og kjedelig, men dette er noe jeg vil at dere skal vite og få med dere! Jeg har ikke blogget på 1-2 uker, men det skyldes skolen og fritidsaktiviteter. Jeg går på to forskjellige akiviteter tre ganger i uken, og får derfor ikke så mye tid til blogging som jeg ønsker. Jeg føler at jeg har klaget mye på meg selv, og unnskyldet meg utrolig mye på denne bloggen, så jeg vurderer å slutte denne bloggen. Endten så kommer jeg til å slutte denne bloggen og lage en ny, eller så kommer jeg til å slutte med bloggingen for ever. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for det er ett utrolig vanskelig valg! Akkrat som om at jeg må bestemme meg for om jeg skal fortsette historiene (YA og DL) på den nye bloggen eller ikke. Viss jeg starter en ny blogg, kommer jeg mest sannsynelig ikke til å fortsette YA og DL. Det er igunn ganske trist spør du meg, men jeg trenger en ny start med blanke ark. Jeg har vært en utrolig dårlig blogger, og jeg håper at en ny blogg med nye muligheter kommer til å hjelpe meg godt på vei. Viss jeg får ny blogg, skal jeg også bli flinkere til å blogge, og bli flinkere til å skrive innleggene mange dager før jeg poster de, så jeg slipper å stresse så mye i ukedagene med å skrive innleggene rett før jeg skal noe annent. Jeg håper virkelig dere skjønner, og jeg vil gjerne ha deres meninger om dette i kommentarfeltet på dette innlegget! Hovudgrunnen til at jeg vil lage en ny blogg er grunnene jeg har skrevet over, men jeg håper på litt fler kommentarer og kanskje nye lesere på den nye bloggen? Som sagt, vil jeg ha deres meninger om dette i kommentarfeltet, og håper på positive tilbakemeldinger! Jeg elsker virkelig å blogge, og jeg håper at det kan bli en stor del av livet mitt senere!

Jeg håper virkelig dere skjønner meg, for dette er ikke noe jeg har lyst til å gjøre, samtidig som det kan være bra for oss.

 

Kommenter dine meninger på dette innlegget!! :)

9 kommentarer

smsofoto

10.11.2012 kl.16:36

Justin <3

jdbjmstorys

10.11.2012 kl.17:17

Gjør det du føler for :-)! ......

JustinBieberForeverBeliebers

10.11.2012 kl.17:32

det er ditt valg egentlig men husk vis du lager ny blogg si hva den skal hete eller noe så jeg fortsatt kan lese dine drit bra historier :)

bieberhistorienorway

10.11.2012 kl.18:13

JustinBieberForeverBeliebers: Argh, tusen takk for det! :)
Det er utrolig mye jobb med Bieber-blogger!

Justindbieberhistorie

10.11.2012 kl.23:15

SKRIV FERDIG HISTORIENE FØRST!! Ta en kjapp og brå slutt!!! Please!!

bieberhistorienorway

10.11.2012 kl.23:22

Justindbieberhistorie: Vi får se på det, du! :)
Ikke slett bloggen :-( Men hvis du lager ny må du bli venn med bloggen der! Jeg liker å stikke innom her og lese historiene dine, så hvis du sletter bloggen burde du skrive ferdig historiene! :-) Du er så flink <3

bieberhistorienorway

11.11.2012 kl.13:18

BelieveSource: Tusen takk for koselig kommentar! :) Ja, jeg blir venn med alle så spør, så det er bare til å spørre! ;)

Skriv en ny kommentar

bieberhistorienorway

bieberhistorienorway

13, Bergen

Hei! Jeg er en jente på 13 år som elsker Justin Bieber. Det er jeg sikker på at andre også gjør, det er derfor jeg har laget en historieblogg om Justin. Jeg kommer til å legge ut 1-5 deler om dagen, og ha noen maraton her og der. Jeg blir super glad for kommentarer, og håper dere liker bloggen. Vel, vi blogges! <3

Kategorier

Arkiv

hits